‘To je neki poremećaj, sigurna sam’ Ivana Paradžiković opisala napeti put do Zagreba: ‘Presvukla sam se u gepeku’

Ivana Paradžiković (Foto: Damjan Tadić/CROPIX)

Plejadi neobičnih životnih avantura o kojima piše na društvenim mrežama voditeljica Ivana Paradžiković dodala je još jednu – put do koncerta Damira Urbana u Areni Zagreb pratile su brojne dogodovštine pa se iz kupaćeg kostima u večernju opravu morala presvlačiti u gepeku.

(Foto) Urban održao koncert karijere: Na pozornici Arene Zagreb pridružio mu se i slavni glumac

‘Samo par sati prije ove fotografije ležala sam na plaži. Nikako mi se nije dalo za Zagreb, ali opet, Urban u Areni sa simfonijskim orkestrom, šteta bi bilo da propadnu karte’, započela je Ivana svoju priču.

‘U zadnji tren sam krenula, totalno na knap. Za pola sam sata ostala bez benzina. Klasika. To je neki poremećaj, sigurna sam. Počnem točiti i shvatim da nemam novčanik. Boktepitaj gdje sam ga zagubila. Zadnje se sjećam da sam ga vadila u Neumu na granici. I šta sad?’, napisala je.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Ivana Paradžiković (@ivanaparadzikovic)

‘Srećom, imam sreće u zivotu. Dva zaposlenika na benzinskoj Raščane gornje su mi se dogodila. Čovjek mi je platio gorivo, a ja njemu prebacila keš. Još me pita hoću li 10 eura više da imam za kavu!? Čudo’, opisala je Ivana dobro djelo, no dogodovštinama tu nije bio kraj.

‘Budući da sam žurila, pola rezervoara nije bilo dovoljno. Kod Brinja ću opet ostati bez benzina! I onda mozak proradi, pa imam karticu na mobitelu, koju nikad nisam koristila. Benzin riješim. Ali na ENCu imam samo 5€, cestarina je 30. I to prođe bez problema, jer ENC ide jednom u minus’, napisala je voditeljica.

‘U Zagreb sam došla 19:38, još uvijek u kupaćem! Presvukla sam se praktički u gepeku. Koncert je kasnio, opet srećom… Taman smo uletjele kada je počeo pjevati’, dodala je Paradžiković.

‘A ljudi… Pa kakav je to koncert bio! U tri sata, prošao mi je cijeli život. Uz njegove sam se pjesme zaljubljivala, liječila slomljeno srce, provodila najluđe trenutke na najluđim tulumima, plakala u prvom redu na prošlogodišnjem prosvjedu… Kažem vam, cijeli život stao je u ta tri sata pjesme. Ne pune ipak samo cajke Arenu! 8000 ljudi je slavilo ljubav, prijateljstvo, različitost!’, ustvrdila je te se pohvalila susretom s obožavateljicom.

‘Da večer bude spektakularnija, djevojka na šanku, studentica novinarstva, ciknula je kad me vidjela iza sebe. Kaže, mogu li vas zagrliti? Ja sam njen idol. Ja? A bože, pomislim, pa meni će srce stati večeras’, opisala je Paradžiković neočekivani susret u Areni.

HRT-ova voditeljica otvorila sezonu kupanja: U bikiniju joj nitko ne bi dao te godine


Komentari