TATA JU JE ODAO Tonči Huljić: ‘Hana je još kao mala bila zaljubljena u Grašu’

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Domaći, ali i regionalni mediji, ne prestaju ˝brujati˝ o najnovijem paru na estradi – 45-godišnjem glazbeniku Petru Graši i 14 godina mlađoj Hani Huljić, kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić. I dok dvojac i dalje mudro šuti o svom odnosu, u javnost je isplivao i stari intervju Haninog oca koji je dao Express tabloidu u BiH prije pet godina kada su Grašo i Hana zajedno snimili pjesmu.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

˝Hana će mi zamjeriti što ovo pričam. Ona je bila zaljubljena u Petra Grašu, a to je bilo dok je bila mala, jer je on bio stalno u našoj kući. Njena želja je bila da surađuju, i to su i učinili. Ona je čula pjesmu Srce za vodiča i jako joj se svidjelo, tako da me je zamolila da pjeva taj ženski vokal i ispalo je jako dobro. Pjesma je jako neobična, a ona se pojavljuje i u spotu˝, rekao je tada Tonči Huljić.


Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Inače, iako ne voli pričati o privatnom životu sebi bliskih ljudi, naročito ako su u pitanju njegova kćer i jedan od najboljih prijatelja i suradnika, Tonči je za Večernji list kratko komentirao vezu Hane i Petra. ˝Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni˝, rekao je, između ostalog, 59-godišnjak.