Tarik Filipović pokazao sinove koji više nisu tako mali: Svi pričaju samo o jednom

Lejla i Tarik Filipović ponosni su roditelji dvojice sinova (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Supružnici Filipović – 51-godišnji televizijski voditelj i glumac Tarik i 47-godišnja bivša Miss Hrvatske Lejla uživali su prije nekoliko dana na koncertu bosanskohercegovačkog glazbenika Dine Merlina u zagrebačkoj Areni. Društvo na koncertu pravili su im i sinovi Arman i Dino, a fotografijama s istog pohvalili su se pratiteljima na Instagramu.

Lejla i Tarik Filipović sa sinovima su bili na koncertu Dine Merlina gdje je gost bio Zdravko Čolić (Foto: Instagram)

‘Bajka! Merlin i četvero Filipovića… A i koncert ja bio prava bajka. Hvala Dino Merlin’, napisao je ponosno Tarik ispod fotografije na kojoj cijela obitelj pozira s glazbenikom. Ista je ubrzo skupila mnoštvo lajkova, a ono što je pratiteljima zapelo za oko bila je činjenica da su Arman i Dino prerasli svoje roditelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Fanove oduševila obiteljska fotografija

Naime, dečki se ne pojavljuju tako često na profilima svojih roditelja pa su mnogi ostali iznenađeni u kakve su već odrasle ljude izrasli 15-godišnji Arman i 20-godišnji Dino.


‘Svi ste ga eto prestigli’, ‘divni ste, svaka čast’, ‘prekrasna obitelj’, ‘kakvi momci’, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod fotografije.

Tarik Filipović emotivno poručio sinu: ‘Ne brini, voli te tata’

Podsjećamo, Dino je, kako je voditelj jednom prilikom opisao na svom Instagram profilu, u Tarikov život ušao s nepune tri godine. Starijeg sina Lejla je dobila u braku s bivšim suprugom Dadom Majolijem, a 2008. godine, ona i Tarik dobili su i sina Armana.


Komentari