Svi pričaju o Severininoj haljini: Gledatelji joj postavljaju jedno ‘tehničko’ pitanje

Severina je članica žirija u prvoj sezoni 'Superstara' (Foto: Instagram)

Nakon što je u audicijskim emisijama ‘Superstara’ predstavila niz zanimljivih modnih kreacija, Severina nije iznevjerila ni u prvoj emisiji uživo. U televizijskom prijenosu pojavila se, naime, u izazovnoj crnoj haljini s potpisom slavne kuće Yves Saint Laurent.

Teta joj je najveća zvijezda Hrvatske, a s majkom nije u dobrim odnosima: Pogodite o kome je riječ

‘Njezino visočanstvo YSL haljina’, napisala je Severina na Instagramu pored fotografije na kojoj pozira u backstageu ‘Superstara’. Objava je u nekoliko sati zaradila gotovo deset tisuća ‘lajkova’, a zaredali su se i komplimenti na račun pjevačice.

‘Steznik ili građevinska žica?’

Među brojnim pohvalama, našlo se i jedno ‘tehničko’ pitanje. ‘Ne kužim se u haljine, nego, što je drži na tebi? Nema ništa oko vrata ili preko ramena… Neki steznik unutra ili građevinska žica?’, upitao je jedan pratitelj, no do zaključenja ovog članka odgovor nije dobio.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

‘Ova mala mi je *ebena’, napisala joj je dugogodišnja prijateljica Iva Radić. Kolegica iz ‘Superstara’, pjevačica Nika Turković, objavu je komentirala riječima: ‘Imaš *ebu i to je to’. Referirala se, naime, na izraz kojeg je Severina dan prije upotrijebila u informativnoj emisiji ‘RTL Danas’, a zatim i nekoliko puta u ‘Superstaru’.

Naime, odgovarajući na pitanja reporterke Maje Oštro Flis, Severina je poručila da kod izvođača traži ‘je*u’, kako je opisala onaj ‘faktor x’ kojeg bi trebao imati pobjednik.

‘Ne znam kako to opisati…’

Severina je blistala u glazbenom showu ‘Superstar’ (Foto: RTL)

‘Ja uvijek kažem da netko treba imati ‘je*u’. Ako imaš tu osobnost iz koje pršte sve vrste emocija, širok spektar i lepeza emocija, od tužnog do sretnog, nešto što i preko ekrana osvaja ljude, ja mislim da će taj večeras i pobijediti. On mora imati nuklearnu energiju koja ide vani’, objasnila je.

Isti izraz Severina je ponovila u ‘Superstaru’ nakon nastupa Luke Veljkovića. ‘Imaš sve, ali imaš i neku je*u, ne znam kako to opisati’, rekla je pjevačica, a svi u studiju su se nasmijali. ‘Kad ljudi kažu ‘ima karizmu’, ja ne bih s tim pretencioznim izrazima baratala. Kad me netko pita, šta ima, e taj netko ima je*u’, objasnila je Severina.

Iako po njezinim kriterijima ‘ima *ebu’, Luka je na kraju ispao iz natjecanja, zajedno s kandidatom Davidom Amarom. ‘Ok, smirio sam se. Bit će tu još prilika, nije ovo zadnje od mene, to je tek početak’, rekao je Luka nakon ispadanja.

Glasovi gledatelja odlučili: Dvoje kandidata ispalo iz Superstara, suze ‘letjele’ po pozornici


Komentari