Šuput se hvalila znanjem slovenskog i našla zamjerku plesačima: Oni joj fino spustili

Foto: Nova TV/Screenshot

Prvi nastup u prvoj polufinalnoj večeri Supertalenta imala je plesna grupa Force Celje iz Slovenije. Na audicijama su zahvaljujući izvrsnoj koreografiji dobili jednoglasni prolaz.

Maja i Martina pokazale drugo lice i oduševile: ‘Konačno bez perja, normalne’

”Kad smo stali na pozornicu, znali smo što trebamo raditi. Znali smo da trebamo biti jaki, pokazati što znamo raditi najbolje. Kad smo završili s koreografijom, onda su počele suze, onda smo počeli plakati, nastala je sreća, nestala je trema, osjećali smo se kao kod kuće”, komentirali su članovi plesne skupine Force svoj nastup na audiciji.

”Drugačiji smo i ljudi ne znaju kako ćemo plesati. Biranje kostima je kod nas proces. Svojim nastupom želimo pokazati da ako nešto želiš, to i možeš. Deset godina ista ekipa zajedno može pomaknuti gore, može pomaknuti sve i može rasti samo s ljudima”, zaključili su prije polufinalnog nastupa.

Foto: Nova TV/Screenshot

Bili ste toliko točni…

Večerašnji nastup se članovima žirija svidio. ”Ja mogu reći sjećajući se audicije, da je ovaj nastup još snažniji, još energičniji, došli ste s ozbiljnom dozom te energije i željom za pobjedom.


Maja Šuput otvorila Supertalent u riskantnom kostimu: Imat će ključnu ulogu u žiriju

Shvatili ste da ovo više nije igra, već natjecanje, dali ste sve od sebe. Jedinu zamjerku imam je kaj imate opet previše robe, vi kao da vam je zima”, našalila se Maja. ”Čekamo finale da skinemo sve”, odgovorili su joj britko, na što se Maja samo nasmijala.

”Bili ste toliko točni, nevjerojatno sinkronizirani, usudili ste se i dobro da ste se usudili. Svatko je sam u sebe siguran, a u istoj ste koncentraciji”, izjavio je Fabijan dok je Martina komentirala kako joj se jako sviđa energija plesne grupe.


Komentari