Srpska folk pjevačica zaludjela Hrvate: Snaha Lepe Brene najavila i treći koncert u Areni Zagreb

Aleksandra Prijović (Foto: IM Live Production)

Zagreb će tri dana plesati uz pjesme najveće regionalne zvijezde današnjice, Aleksandre Prijović koja je upravo najavila svoj treći koncert u zagrebačkoj Areni.

Snaha Lepe Brene rasprodala Arenu: Tko je srpska zvijezda za kojom luduju mladi Zagrepčani?

Nakon što su ulaznice za prva dva koncerta rasprodane, Prijović ne krije oduševljenje.

”Bio mi je san napuniti Arenu, prijašnjih sam godina maštala o tome, a sada su se moji snovi ostvarili. Hvala vam! Na moju veliku sreću, radost i najveće zadovoljstvo otvaramo i treću zagrebačku Arenu – vidimo se i 3. prosinca na Extra koncertu godine. Jedva čekam, u Zagrebu će biti ludilo, potrudit ću se da to bude nezaboravno druženje, dat ću sve od sebe, bit će i gostiju, ali to neka ostane iznenađenje. Turneja od ‘Istoka do Zapada’ je krenula i to najljepše što je mogla”, poručila je Aleksandra Prijović za Extra FM.

Aleksandra Prijović je rasprodala ulaznice za veliki zagrebački koncert (Foto: Instagram)

Popularna pjevačica proteklih dana je održala tri spektakularna nastupa u prepunoj beogradskoj Štark Areni i svojim fanovima priredila koncerte za pamćenje:


Nisam mogla suspregnuti emocije, niti sakriti suze. Sada kada gledam snimke, nemam osjećaj da sam to ja. Iskreno, kao da sam sve to sanjala – izjavila je Aleksandra u svom prvom intervjuu nakon beogradskog trijumfa samo za slušatelje Extra FM-a.

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram)

Potrudila se oko svakog detalja, te je oduševila glasom, emocijom, energijom, ali i vizualnim i scenskim efektima. Ništa manje se ne očekuje ni u Zagrebu.

Snaha poznate pjevačice

Inače, Aleksandra je snaha Lepe Brene. Ona se u lipnju 2018. godine udala za Filipa Živojinovića, sina tenisača Slobodana Bobe Živojinovića i posinka pjevačice Lepe Brene. U ožujku 2019. godine na svijet je donijela njihovog sina Aleksandra.


Komentari