Spektakl na zagrebačkom Trgu: Na pozornici 200 sudionika, a evo koja će im se dama pridružiti

Let 3 (Foto: Instagram)

Za nekoliko trenutaka na središnjem zagrebačkom trgu počinje glazbeni spektakl. Naime, za doček Nove godine na Trgu bana Jelačića u Zagrebu nastupit će riječka grupa Let 3. Nedavno su članovi grupe objavili humorističan video kojim najavljuju svoj koncert.

“Nabijamo formu za Trg, dođeš? Prvo zagrijava DJ Demian, a Let 3 kreće u 22:30! Gosti su Zagrebačka filharmonija, Akademski zbor Concordia discors, brass kvartet Sestre, plesna skupina Hekipa a i neki gosti iznenađenja”, napisali su.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Let 3 (@let_3)

Filharmonija, zbor i gost iznenađenja

Iako je svaki koncert Leta 3 poseban doživljaj, ovaj će prema najavama biti više nego spektakularan, a na bini će u jednom trenutku biti blizu 200 sudionika programa. Letovcima će se naime u novogodišnjem koncertnom spektaklu pridružiti već otprije najavljena sjajna i brojna Zagrebačka Filharmonija, ali bit će tu i mnogoljudni i nagrađivani mješoviti Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Concordia discors.


Umjetničko vodstvo orkestra i zbora preuzeo je aranžer Olja Dešić. Bit će tu naravno i sad već stalni suradnici grupe, plesna skupina Hekipa na čelu s famoznom Jovankom B. Titutkom te brass družina Sestre na čelu s vječno mladim Igorom Pavlicom, a grupa je najavila i dodatne goste iznenađenja koje neće otkrivati do samog novogodišnjeg dočeka. Navodno će im se na pozornici pridružiti Alka Vuica.

Zagrijavanje na trgu odradit će DJ Arsen Pavešić, a uvod u sam koncertni nastup pripast će frontmenu benda Damiru Martinoviću Mrletu koji će pod svojim alter ego pseudonimom DJ DEMIAN dodatno zagrijati publiku te pripremiti teren za nastup Leta 3. DJ Pips će prisutne rasplesavati i poslije nastupa Leta 3, a kroz cijelu će nas večer voditi Ida Prester.

Rasplesani i raspjevani gradonačelnik proslavio s mališanima ulazak u Novu godinu


Komentari