Snaha Lepe Brene rasprodala Arenu: Tko je srpska zvijezda za kojom luduju mladi Zagrepčani?

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram)

Mlada srpska pjevačica Aleksandra Prijović rasprodala je ulaznice za koncert kojeg će 1. prosinca ove godine održati u Areni Zagreb, priopćili su organizatori.

OBORILA REKORD ARENE ZAGREB: Srpska folk pjevačica najavila koncert, u jednom danu ‘planule’ tisuće ulaznica

Podsjetimo, u prva 24 sata nakon najave koncerta prodano je više od tri tisuće ulaznica, čime je postala najmlađi izvođač s tako brzom prodajom karata. U poruci za hrvatske fanove, priznala je da ju rasprodana Arena nije iznenadila.

‘Jedno veliko hvala mojim obožavateljima, mojoj vjernoj publici! Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje i ljubav koju ste mi ukazali’, poručila je Prijović.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

‘Budite sigurni da nitko neće požaliti što je kupio kartu. Ne mogu reći da sam iznenađena, mogu samo reći veliko hvala, neću vas iznevjeriti! Znate da ja ne volim najavljivati spektakle, ali vjerujte da će nam to svima biti noć za pamćenje. Još malo i vidimo se, jedva čekam’, izjavila je mlada zvijezda za Extra FM.

Promovira novi album ‘Devet života’

Unatoč velikoj popularnosti koju očito uživa kod mlađih slušatelja, Aleksandra je nešto manje poznata u hrvatskoj javnosti. Rođena je 1995. godine u Somboru, a popularnost je stekla u showu ‘Zvezde Granda’, u kojem je završila na četvrtom mjestu. Dosad je izdala tri albuma – ‘Testament’, ‘Zvuk tišine’ i ‘Devet života’, a izvodi turbofolk.

MISICI POLICIJA ‘BANULA’ NA ZABAVU: Treštala glazba, a pjevala im Brenina snaha

U lipnju 2018. godine vjenčala se za Filipa Živojinovića, sina tenisača Slobodana Bobe Živojinovića i posinka pjevačice Lepe Brene. U ožujku 2019. godine Aleksandra je na svijet donijela njihovog sina Aleksandra. Srpski su se mediji prošlog ljeta raspisali o razvodu poznatog para no to se pokazalo kao netočna informacija.

U Zagrebu će nastupiti u sklopu velike turneje ‘Od istoka do zapada’, a njezine pjesme redovito završavaju u gornjem domu Billboardove top-liste singlova za Hrvatsku.


Komentari