Sjećate se prvog pobjednika Big Brothera: Sada živi potpuno drugačijim životom

Saša Tkalčević (Foto: Biljana gaurina / CROPIX)

Iako je bilo prikazano čak devet sezona, nitko ne može zaboraviti prvu sezonu popularnog reality showa Big Brother koji je za ekrane prikovao brojne gledatelje. Bilo je to 2004. godine kada je pobjedu, kao i milijun kuna, odnio je Bjelovarčanin Saša Tkalčević.

Poznati estradni par odselio iz Zagreba uoči desete godišnjice braka: ‘Stisneš zube, kreneš i odlučiš’

Život na sjeveru

Od njegovog uspjeha prošlo je 19 godina, a danas Saša živi dosta drugačijim životom. Sa obitelji je preselio u sjevernije krajeve, točnije u Švedsku, gdje ima salon za tetoviranje i umjetničku galeriju. Tamo je preselio sa suprugom Mirelom i dvoje djece, napustivši svoju domovinu prije šest godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Miro Margetic (@bloodline_tattoo_novska)

“Svi radimo punom parom, ali nekako je sve mirnije. Ne razmišljaš hoćeš li dobiti otkaz, svatko zna točno tko što radi, sve je dobro napravljeno. Imam suprugu koja je ovdje završila jezik, išla u školu i sada radi kao visoka medicinska sestra. Dolazi s posla sretna, vesela, puna priča, dogodovština i na posao odlazi s osmijehom i veseljem”, rekao je Saša za Stroy.hr.

Na društvenim mrežama Saša je dosta aktivan, redovito dijeleći fotografije iz prirode gdje voli boraviti sa obitelji. Također je znatno promijenio imidž te sada njeguje gustu sijedu bradu.

Ne namjerava se vratiti

Mnoge vjerojatno zanima planira li se ovaj Bjelovarčanin vratiti rodnoj grudi. Saša je i na to ponudio odgovor, no vjerujemo kako će time razočarati svoje fanove.

Severina podijelila emotivnu objavu: ‘Bili smo par koji se morao sresti u ovom životu’

“Nemam se namjeru nikada vratiti. Imam tu klince, djeca će se oženiti, imat će svoju djecu, imat ću unuke. Bit ću njima podrška i ostat ću tu. To kakav jesam mogu bolje iskoristiti ovdje. Nisam ja pobjegao iz Hrvatske jer mi nije lijepa nego želim nešto više od sebe”, zaključio je Saša.


Komentari