Simona u potresnoj ispovijesti otkrila: ‘Sa 12 godina me prevario sa šetnjom i uzeo moju nevinost’

Simona Mijoković (Foto: Facebook)

Nakon što je nedavno gostujući na Radiju mir iz Međugorja u emisiji Agape otkrila kako je u mladosti čak tri puta bila prisiljena na abortus od strane tadašnjeg dečka, Simona Mijoković, nekada Gotovac, sada je otkrila što njezin suprug kaže na njezina javna svjedočanstva i ispovijesti o nekadašnjem životu.

Simona Mijoković sa suprugom Stanislavom (Foto: Facebook)
‘Spremam cure za vrtić i upitam muža: ‘Što ti misliš dali bi trebala prestat svjedočiti?’ Inače, moj muž svaki moj status/svjedočanstvo blagoslovi. On kaže: ‘Ne, ma od kuda ti sada to.’ Na to se nadovezuje: ‘Dok god postoji i ‘ jedna Simona’ koja živi kao što si ti živjela – svjedoči, a to će ljubček uvijek biti.‘ Nasmije se i ide raditi’, započela je Simona svoju objavu u kojoj je, između ostalog, otkrila kako joj je najteži životni trenutak bila rastava roditelja.
Simona Mijoković danas živi u vjeri (Foto: Facebook)

‘Bajka je završila onda kad me mama ostavila’

‘Moja najveća životna rana bila je kada je mama ostavila tatu. Imala sam samo 9 godina (3. razred osnovne škole). Inače, kao dijete govorili su mi da sam bila jako poslušna. Bavila sam se različitim aktivnostima, od baleta, sviranje klavira do igranje košarke . Ali moja bajka sretnog života završila je kada me mama na neko vrijeme ostavila.
Simona Mijoković (Foto: Facebook)
Kasnije je mene i brata uzela iz Zagreba u Sloveniji tako da sam 4. razred osnovne škole išla na Breganu, a 5. počela u Brežicama. U školi sam se uključila u aktivnosti i bila sam odličan đak. Sve do jednog trenutka. Kada sam počela biti zlostavljana. Tada sam se počela povlačiti u sebe, a onda i do trenutka s 12 godina kada me jedan dečko prevario sa ‘šetnjom ‘ i uzeo moju nevinost. Tada sam postala žena.
Simona i bivši suprug Ante Gotovac su svojedobno bili prave reality zvijezde (Foto: Jure Miskovic/CROPIX)

‘Meni su moju nevinost oduzeli’

Istri tren izgubila sam osjećaj za sve dobro i prestala se baviti sportom. Istog trena počela sam krasti mami cigarete i tražila društvo gdje ću moći sve zaboraviti. Naravno s kim si – takav si, tako kažu. Pa tako sam i pronašla druge mlade koji su isto sa svojim ranama došli da pronađu mene’, ispričala je potresno Mijoković te dodala: ‘Kad su se mnoge djevojčice iz mog susjedstva igrale u parku i na njima se je odražavala ta nevinost meni su moju oduzeli’. 
U objavi se dotaknula i teme abortusa o kojoj je nedavno progovorila u emisiji Agape.
‘Ja sam svu mladost provela na tabletama za spavanje. Za smirenje. U ovisnostima. Jer taj grijeh me razdirao, budio po noći, uništavao tako jako da je đavao kroz tu ranu odveo me u još veće grijehe. Sve ove godine nosila sam u tišini. Oplakivala u tišini. Jecala u tišini‘, ispričala je, između ostalog, te za kraj poručila kako je oprostila svima koji su je na bilo koji način duhovno ili fizički povrijedili.
Simona je danas sretna majka čak petero djece za koje ističe kako su ‘čudo Božje jer po ljudskom sudu ih nije zaslužila’.
Simona i Stanislav Mijoković (Foto: Facebook)


Komentari