SIMONA MIJOKOVIĆ SE OGLASILA NAKON POVLAČENJA S DRUŠTVENIH MREŽA: ‘Ovaj put sam primorana da se ogradim…’

Tomislav Miletic/24sata

Bivša starleta Simona Mijoković ex Gotovac (36), koju je javnost upoznala tijekom njenog turbulentnog braka s Antom Gotovcem kroz kontroverzni show ‘Gotovčevi’ danas živi u potpunosoi drugačiji život te joj je vjera na prvom mjestu.

Simona je često dijelila svoje trenutke iz privatnog života do nedavno kad se povukla s društvenih mreža, a sada je napisala poduži status u kojem objašnjava povodom čega se ponovno aktivirala na mrežama nakon tri tjedna. Osvrnula se na svoju kolegicu Božicu Sukić kojoj je posvetila objavu.

“Mislila sam da će ipak duže od 3 tjedna potrajati moja ‘tišina od fejsa’ ali primorana sam se vratiti. Po savjetu mog muža i nakon razgovara s duhovnikom, osjećam po savjesti da napišem ovaj status”, započela je Simona.

“Naime već nekoliko dana, a posebno jutros, dobivam poruke od različitih osoba o načinu pisanja Božice Sukić. Dragu Božicu poznajem preko godinu dana, javila mi se za pomoć za njenu udrugu Dobrote Emanuel i od srca sam joj pomagala koliko sam mogla. Isto tako mogu svjedočit da je i ona u to vrijeme bila uz mene svojim molitvama. I ljubavlju.”, dodala je.

“U zadnjem Live-u sam joj i htjela pomoći na način da molim iz njenih brošura sto piše za svoju udrugu Dobrote Emanuel. Jer ona s time prehranjuje obitelj, radeći krunice i piše knjige i molitve. I od srca bih opet pomogla. Ali dragi prijatelji ovaj put sam primorana da se ogradim od nje i njenog načina izražavanja, napadanja Crkve, našeg Pape Franje i što promovira Knjigu istine – koju oštro osuđujem. Žao mi je jer je svojim statusima unijela pomutnju, nemir i razdor, ali evo od srca što možemo napraviti jest da se molimo za nju i njeno ozdravljenje”, poručila je Simona.


 


Komentari