Simona iznenadila detaljem iz mračne prošlosti: ‘Nakon svakog našeg tuluma sam zavapila, zaštiti nas od predoziranja’

Simona Mijoković se prisjetila mražne epizode iz prošlosti (Foto: Facebook, Tea Cimas/CROPIX)

Pasionirana vjernica i bivša reality zvijezda Simona Mijoković u poduljoj je objavi na društvenim mrežama još jednom progovorila o mračnoj prošlosti i snažnom preobraćenju koje joj se dogodilo prije nekoliko godina. Ipak, ovoga je puta otkrila dosad nepoznate detalje iz vremena kad je s bivšim suprugom ‘živjela’ na naslovnicama tabloida.

(Foto) Sjećate li se sestara Hohnjec? Potpuno su promijenile imidž i okrenule se Bogu

Simona se, podsjetimo, proslavila titulom Kraljice Hrvatske, a medije je ubrzo počeo zanimati i njezin privatni život, odnosno, turbulentan brak s kontroverznim poduzetnikom Antom Gotovcem. U njihovom su se domu odvijali razuzdani tulumi, a Simona je u objavi povodom blagdana Velike Gospe otkrila da je već tada bila nesretna i u duhovnoj potrazi.

Opisala je, naime, prve susrete s Gospom koju u objavi naziva Majkom. Prvi je, piše, imala na dan svog krštenja, dok se drugi dogodio za vrijeme braka s Gotovcem te u jeku medijske popularnosti. Upravo ju je suprug, tada optuživan za kojekakve stvari, potaknuo da se pozabavi vlastitom duhovnosti.

Dolazila Gospi nakon svakog tuluma

‘Drugi susret s Majkom bio je kod Ante. Prvo me vodio na Kamenita Vrata, a onda sam ‘Joj’ pričala 7 godina kada smo živjeli zajedno. Imao je u hodniku stana sliku Kraljice Mira (zanimljivo, istu smo dobili Stanislav i ja za vjenčanje). Tada sam joj nakon svakog našeg tuluma došla pred sliku, pred Lice Njeno i srcem vapila: zaštiti nas, zaštiti nas od predoziranja, zaštiti nas od ovog zla, da nam se nešto ne dogodi, zaštiti Gabi, spasi nas’, napisala je Simona.

Simona i Ante su prije 15 godina bili prave reality zvijezde (Foto: Jure Miskovic/CROPIX)

Osvrnula se i na tadašnje zlonamjerne komentare o njezinu intelektu te izjavama kojima je plijenila pozornost čitatelja i gledatelja.


‘Nikad nisam znala moliti prije susreta s Gospodinom. Nisam znala ni pričati, izražavati se, za sve sam bila ‘Glupa Simona’ koja ne zna nastaviti slijed 1,2,3…’, napisala je na društvenim mrežama.

‘SKINULI SMO MU MONITOR’ Simona otkrila da je njezino peto dijete imalo komplikacije: ‘Slušali smo mu srčeko i disanje’

‘Od svoje bijede života, svog ponora grijeha u kojem sam se nalazila, sve sam prihvatila, tonući sve više u grijehu i tuzi života. Imala sam u svijetu ‘sve’ a nisam imala duhovno ništa! Koja je to Istina života . I koja je to propadljivost , ništavilo života. Živiš za tijelo, a duh propada. Đavao te oslijepi, ogluši, postaneš zarobljeno dijete’, dodala je Simona.

Molila Gospu da joj pošalje muškarca

Simona je nakon razuzdanih tuluma molila Gospu da je spasi od predoziranja (Foto: Tea Cimas/CROPIX)

Prepričala je i neobičnu situaciju iz 2011. godine.

‘Jedan muškarac pozvao me u Crnu Goru na zabavu. Ali s jednim uvjetom da idemo kod Svetog Vasilija na Ostrog. Tamo sam napisala nakanu na papir, čudom Božjim vratili smo se u Zagreb i prije, a on mi darovao iz svoje kuće jednu sliku, nakon toga više nikad ga nisam vidjela’, prisjetila se.

‘UNATOČ MOJIM LUTANJIMA I GRIJESIMA…’ Simona Mijoković proslavila rođendan i uputila posebnu zahvalu

‘A slika je bila Sveta Marija. Majka Božja. Stavila sam sliku tada u stanu na Knežiji gdje smo Gabi i ja živjele i počela joj svaki dan pričati: molim te pošalji mi muškarca koji će me (nas) spasiti, misleći da to mora biti muž koji će me spasiti. A Majka je uslišala: Poslala mi je Svog jedinog Sina, poslala mi je Isusa Krista da me spasi, ozdravi, oslobodi, iscijeli’, napisala je Simona.

Podsjetimo, Simona je nakon radikalnog životnog zaokreta upoznala poduzetnika Stanislava Mijokovića za kojeg se udala 2017. godine te preselila u Austriju. Zajedno imaju četvero djece, a Simona iz braka s Antom ima i kćer.


Komentari