Šime Vrsaljko s bivšom slovenskom Playboyevom zečicom čeka dijete? Zna se i spol bebe!

Foto: Instagram

Već dulje vrijeme u domaćim medijima kola priča o razvodu hrvatskog nogometaša koji trenutačno nastupa za španjolski klub Atlético Madrid, 30-godišnjeg Šime Vrsaljka i Zadranke Matee s kojom ima i troipolgodišnjeg sina. Matea Šimu, kako su pisali mediji, godinu i pol dana nije posjetila u Madridu, a nedavno je maknula i njegovo prezime s društvenih mreža.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

No, čini se kako Šime nije dugo patio za Mateom. Kako doznaje RTL Exkluziva, Šime već neko vrijeme ljubi 26-godišnju bivšu Playboyevu zečicu i influencericu iz Slovenije, Kaju Vidmar. Atraktivna Slovenka također živi u Madridu gdje je završila tečaj kožarstva i šivanja, a za slovenski 24ur u nedavnom intervju je rekla da živi sa svojim vitezom koji je njezin motivator i podrška te je potvrdila da je trudna i čeka djevojčicu.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)


Također, Šime i Kaja na Instagramu se prate oko godinu i pol dana, a zapratio je i njezinu sestru Laru. Inače, šuškanja kako je princ zapravo naš nogometaš krenula su kada je par viđen na proslavi rođendana Šimina kolege iz kluba, Jana Oblaka.


Komentari