Severina plakala na pozornici: Ispričala anegdotu sa sinom koji ju je gledao iz prvog reda

Severina je održala veliki koncert u Osijeku (Foto: Vlado Kos/CROPIX)

Iako je u posljednjih nekoliko mjeseci održala na desetke koncerata, onaj u Osijeku za Severinu je imao posebno značenje. Na pozornici je bila više od dva sata, pritom ne skrivajući emocije pred prepunom dvoranom Gradski vrt, u kojoj je posljednji put pjevala prije 12 godina.

Blistajući u haljini Matije Vuice, pjevačica je svoju glazbenu ekipu ‘pojačala’ pratećim orkestrom. Na koncertu je izvodila i neke pjesme koje rijetko pjeva, među njima i ‘Ostavljenu’, pjesmu za koju je sama napisala glazbu i tekst nakon prekida veze sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Gradski vrt bio je ispunjen do posljednjeg mjesta (Foto: Vlado Kos/CROPIX)

U publici je bio i njihov sin Aleksandar, a Severina se u jednom trenutku – rasplakala. ‘Niste ok, imam šminku i ne želim plakati’, rekla je Osječanima i njihovim gostima.

‘Sin mi je ovdje, srce mi je puno. Znate, kad je on bio mali, ja bih oblačila kostime, a on bi me pitao što to radim. Ja bih mu rekla da sam Superman pa on i danas misli da ja spašavam svijet. Možda i jesam neki akcijski junak, ali akcijskom junaku se događaju gluposti’, rekla je Severina na pozornici.

Uskoro velika regionalna turneja

Severina planira veliku regionalnu turneju (Foto: Vlado Kos/CROPIX)

‘Nisam bila 12 godina u Osijeku, ali koliko vidim, ljubav ne samo da nije splasnula, nego se širi i na djecu onih koji su mi dolazili na koncerte dok su bili djeca. Drago mi je da su na koncert došli ljudi iz raznih gradova – Splita, Sinja, Budimpešte, Beograda i žao mi je što nismo bili u mogućnosti organizirati termine za još koncerata, ali obećavam Osijeku da ću doći uskoro ponovno, kao i svima koji su došli iz drugih gradova – da ću doći uskoro i u njihove gradove’, rekla je Seve.

Ove jeseni svjetlo dana trebale bi ugledati ostale pjesme s njezina novog albuma ‘Sorry’ – dosad ih je objavila pet. Kao i dosad, Severina nakon izlaska albuma planira veliku regionalnu dvoransku turneju. Posljednje dvije, ‘Dobrodošao u klub’ i ‘Magija Tour’ bile su veliki uspjeh u čitavoj regiji.


Ovo sigurno niste znali o Severini: Osim što je uspješna pjevačica, ‘ispekla’ je još jedan zanat


Komentari