Severina objavila poruku koju je dobila nakon Superstara: ‘Prasice jedna, uvijek si mi išla na živce’

Severina se oduševila kandidatom iz njezina rodnog Splita (Screenshot: Zagreb.info)

Pjevačica i članica žirija RTL-ova showa ‘Superstar’, Severina Vučković, ima popriličan smisao za humor, barem ako je suditi prema posljednjoj objavi na njezinom Instagram profilu. Naime, pjevačica je podijelila s pratiteljima kakvu je poruku dobila, a iako bi se mnogi na istu uvrijedili, Severinu je dobro nasmijala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

‘Prasice jedna, uvijek si mi išla na živce, ali ne znam zašto. Otkad pratim Superstar, baš sam te zavoljela, ali ne zbog tvojih pjesama ni glasa jer mi se to ne sviđa već zbog tvoje osobnosti. Tako si divna, nježna, plaha, mila, pa si mi sad i lijepa’, započela je nepoznata obožavateljica.

Severina nasmijala komentarom koji joj je uputila obožavateljica (Foto: Instagram/Screenshot)

‘Stara, zakon si’

‘Znam ja da ti to ne čitaš, da to drugi vode stranicu, ali tko te je*e, tvoj problem! Stara, zakon si’, zaključila je gledateljica ‘Superstara’ koju će sigurno oduševiti činjenica da je pjevačica njezin srčani komentar podijelila s više od milijun pratitelja na Instagramu te otkrila kako ju je isti mnogo nasmijao.


Severina dala svoj broj mobitela vrtićkom odgojitelju: ‘Ja sam pala na ovo’

Podsjećamo, u posljednjoj epizodi ‘Superstara’ Severina i Nika Turković su napustile studio zbog izjave trenera i masera Kristiana Josipa Periša o moliteljima na Trgu. Kristian je otkrio da se bavi pisanjem moderne verzije Biblije, a Severina ga je na to pitala je li podupire ljude koji kleče na trgu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Napustila studio zbog izjave o moliteljima na Trgu

On je izjavio da smatra žene važnima, ali da je muškarac glava obitelji. Nakon što je obrazložio svoje stajalište o stvaranju svijeta i ulozi žena i muškaraca, Severina je šaljivo poručila da mu neće dati da prođe. Dok su muški članovi žirija u šali podržali Kristijana, Severina i Nika su napustile studio.


Komentari