‘Samo tebe sam ljubio’: Boris želi nazad Doris? ‘Bila je fenomenalan partner, najveća potpora i podrška!

Foto: Instagram

Boris Rogoznica je na svom Instagram profilu najavio svoj novi singl što su pozdravili i njegovi pratitelji.

Nakon što se doznalo za rastavu od voditeljice Doris Pinčić, oboje su postali jedna od top tema hrvatskih medija, pa možda ovaj period uistinu nije loše iskoristiti i za neki novi singl.

Ipak, za primijetiti je kako Boris kao da šalje poruke Doris, i kao da bi želio pomirbu. Od snimki gdje pjeva, do ove posljednje, kada je i reagirao na komentar jednog pratitelja.

”Bravo! Tek sad kreće tvoj uspjeh kad ne bude usporedbe s bivšom … A za njen uspjeh si i ti zaslužan koji si sebe i svoju karijeru stavio u drugi plan …Samo naprijed! ‘‘, napisao je pratitelj, na što mu je Boris odgovorio:

”Hvala na podršci, ali nije potrebno na taj način postavljati stvari. Doris je bila fenomenalan partner, i najveća potpora i podrška u svemu. To nitko i nikad ne može osporiti”, odgovorio je Boris.

 


View this post on Instagram

 

#newsingle #samotebeljubio #comingsoon #newrelease #borisrogoznica #glazbaspotpisom #hitrecords #staytuned

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

“Taj period kada nismo bili baš najbolje sada je iza nas. Ono što smo priželjkivali da dođe, došlo je kada je trebalo. Dovoljno smo zreli”, ispričao je Rogoznica u intervjuu za RTL Exkluziv.

“Nimalo nisam promijenio sliku o njoj od početka veze. Doris je za mene pojam. Teško da će je bilo koja uspjeti zasjeniti. Trenutno mi nova veza nije na kraju pameti, želim se posvetiti karijeri”, zaključio je glazbenik i priznao kako njegova nova pjesma “Samo tebe ljubio” nije posvećena Doris, a ni bilo kome drugome

Tvrdi kako su oboje dobro, a razvod ne gledaju kao nešto negativno, već upravo suprotno.

“Možda ima nešto u tome da je sedma godina krizna. Osjećaji se poslože drugačije, ne osjećaš se sretno i zadovoljno. Mi smo uvijek dobro funkcionirali u dogovorima. Nakon cijele situacije još se više volimo i cijenimo”, priznao je glazbenik.

Njihova djeca, tvrdi, sretna su i ispunjena. Razvod roditelja nije ih zabrinuo, jer, kako kaže Boris, dok su on i Doris sretni, tada su sretna i djeca. Temelj njihove veze bilo je prijateljstvo pa sada Doris i Boris ne žale ni za čim. No, o razlozima njihova prekida neprestano se nagađa. U posljednje vrijeme povezuje ih se s drugim osobama, naročito nakon su mediji šuškali o tome da se Boris druži s nepoznatom crnkom.

“Nije bilo ništa konkretno. Nikakva treća osoba, ni kod mene, ni kod Doris. A ta crnka, s kojom me povezuju… Djevojka je nakon moje gaže snimila video i objavila. To je to, nema nikog trećeg”, priznao je glazbenik.

 

View this post on Instagram

 

Poštovani novi pratitelji, koji ste me zapratili u jakom velikom broju ovih zadnjih par dana, DOBRODOŠLI na moj profil! Na njemu necete doziviti vrijedanje, omalovazavanje, psovke, uvrede i sl. Ako vam je kojim slucajem do toga, nalazite se na krivom mjestu. Ima pregršt adresa na kojima cete biti rado primljeni, kao hejteri koji nabijaju klikove, gubeci svoje dragocijeno vrijeme – nekome donosite finu zaradu od “clickbaita” “I to je ok, i legitimno”. Ako zelite svoj zivot provesti mrzeci sve oko sebe ukljucujuci i sebe, samo dajte. Ali ne ovdje!!! Na mom profilu (koji je od danas ponovno otvoren za javnost) vrijede drugacija pravila kao i u mom privatnom okruženju, pa vas molim da to postujete. A to su pristojno ponasanje i izrazavanje. Moja strast je glazba, nesebicno je dijelim sa svojom okolinom te svim ljudima dobre volje koji imaju potrebu uzivati u mojim izvedbama i svemu pozitivnom sto im mogu pruziti. Sve ostalo je za mene sporedno i nebitno. Zato cu na svom profilu pretezito objavljivati svoje glazbene izvedbe, vijesti i poneki selfie, a kome ne paše..široko mu polje ? Nadam se da ce vecina ipak pronaci nesto korisno za sebe, sto ce im uljepsati dan i podici vibraciju. Takoder Vam nudim mogucnost da narucite glazbenu zelju za neku svoju blisku osobu, te je obradujete prilikom rodendana ili sl. Cim budem u mogucnosti rado cu vam snimiti i poslati cestitku koju mozete objaviti ili poslati direktno toj osobi. Jos jednom, DOBRODOŠLI ❤ uživajte u današnjoj izvedbi moje omiljene Grašine pjesme i javite mi dojmove?

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on


Komentari