S NJIM SU PROVELI VIŠE OD ČETVRT STOLJEĆA: Novi fosili opraštaju se od Rajka Dujmića

Od posljedica prometne nesreće u utorak je preminuo Rajko Dujmić (65)

“Što ću vam reći? Jako mi je teško, tim više jer sam njegov vjenčani kum. Žao mi je zbog Rajka, bio je dio naših života više od četvrt stoljeća”, rekao je basist Novih fosila Marinko Colnago za 24sata.

Ništa manje emotivan nije bio ni Vladimir Kočiš Zec koje se prisjetio četvrt stoljeća koliko je proveo s Rajkom.

“Kad 25 godina živiš i odrastaš i glazbeno i umjetnički s nekim čovjekom, onda imam osjećaj da je s Rajkom otišao i dio mene. Istovremeno sam ponosan što sam imao priliku raditi tako dugo s čovjekom koji je imao izvanserijski autorski talent. Neizmjerno mi je bilo teško gledati Rajka koji je posljednjih godina imao puno privatnih i zdravstvenih problema, ali sve to je ljudski i razumljivo. Nema nikakve ljutnje, ostala su samo lijepa sjećanja na velikog skladatelja i glazbenika”, ispričao je.

Iza Rajka Dujmića je ostao hit koji će sutra odzvanjati cijelom Hrvatskom!


“Čula sam vijest i najiskrenije žalim za Rajkom. Ostaju sjećanja na jednog genijalca, velikog glazbenika i skladatelja kakvih teško da više ima. Ako postoji utjeha u ovom trenutku, onda je to spoznaja da će deseci njegovih pjesama živjeti zauvijek. Nadživjet će i sve nas. Iskrena sućut obitelji, mogu samo zamisliti kroz što sad prolaze, jer smo kroz to prošli moja djeca i ja kad mi je umro muž”, svoju tugu je potvrdila i Sanja Doležal.

 

 

 


Komentari