Rodila Fani Stipković: Objavila prvu fotografiju sina i otkrila da dječak ima dva imena

Fani Stipković i Fernando Hierro dobili prvo zajedničko dijete (Foto: Instagram)

Sportska novinarka, 41-godišnja Fani Stipković postala je mama. Kako je otkrila na svom Instagram profilu, ona i suprug, 55-godišnji bivši nogometaš Fernando Hierro dobili su prvo zajedničko dijete, a Fani je u objavi otkrila i neobično ime koje su nadjenuli sinčiću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

‘30.10.2023 u 6:48 am, život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina‘, započela je novinarka emotivnu objavu.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fernando Ruiz Hierro (@fernandohierro)

‘Danas smo se iznova rodili s tobom’

‘Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom’, napisala je Fani ispod fotografije iz rodilišta na kojoj pozira sa sinčićem u naručju i voljenim Fernandom.

Fani Stipković i Fernando Hierro dobili prvo zajedničko dijete (Foto: Instagram)

 

DOGODILA SE LJUBAV! Fani Stipković otkrila čime ju je osvojio legendarni španjolski nogometaš: ‘Sudbina nas je natjerala da se povežemo’

Inače, 41-godišnjakinja je dječaka rodila u meksičkom gradu Guadalajari, a dok je njoj ovo prvo dijete, Hierro iz prijašnjeg braka ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.


Komentari