Prvi put u Superstaru: Tonči Huljić napokon učinio ono čemu su se mnogi nadali

Tonči Huljić je član žirija prve sezone 'Superstara' (Foto: RTL)

Od početka emitiranja showa ‘Superstar’, mnogi su se pitali kojem će kandidatu ili kandidatkinji suradnju ponuditi Tonči Huljić, član žirija i jedan od najvećih hrvatskih hitmejkera koji gotovo svakog izvođača s kojim surađuje pretvara u veliku zvijezdu.

Već u prvoj emisiji uživo, posrećilo se 18-godišnjem Petru Šegedinu s Korčule koji je otpjevao pjesmu ‘Kuća puna naroda’ koju u originalu izvodi Zdravko Čolić. Huljić mu je, naime, ponudio suradnju za iduće ljeto.

Zaljubili se kandidati Superstara: Zgodni Toni u showu pronašao djevojku

‘Što radiš na ljeto iduće godine?’, upitao je Huljić talentiranog mladića koji mu je odgovorio da je tad na Marko Polo festu na Korčuli. ‘Nisi nego si na Melodijama Jadrana. 18 godina imaš biološki, 70 s duhom. Svaka čast, to smo mi Dalmatinci!’, rekao mu je Huljić.

Melodije Jadrana su novi festival glazbenika i producenta Tomislava Mrduljaša. Nakon što je izgubio koncesiju za Splitski festival, Mrduljaš je, naime, ove godine započeo novi projekt čija su okosnica bili upravo izvođači Tončija Huljića poput Jelene Rozge, Domenice i Lorene Bućan.


Pogledajte Petrov nastup!

‘Tvoja Korčula će morati bez tebe’, poručila je Petru Severina, misleći na blistavu glazbenu karijeru koja ga očekuje.

‘Ova tvoja suluda emocija, od početka mi je bila… Imam osjećaj kao da razumiješ
život na nekoj razini na kojoj ja neću nikad razumjeti. Po meni, jako dobar izbor, na pravim mjestima si mi dao, na pravim mjestima oduzeo’, poručila mu je Nika Turković.

‘Trebala je biti ton više, najmanje’, dodao je Huljić. ‘Slažem se jer bi ti malo dalo toga gore kaj ti treba. Ali Petre, ti si takva duša i tako te lijepo slušati i presretna sam da si u ovom showu i da si nas naučio puno toga’, poručila je Nika oduševljenom Petru.

Severina opsovala u programu uživo: Počela u vijestima pa nastavila u ‘Superstaru’


Komentari