Progovorio zaposlenik hotela u kojem je odsjela Aleksandra Prijović: Iznenađeni su ponašanjem pjevačice

Aleksandra Prijović napunila je pet zagrebačkih Arena (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Pjevačica Aleksandra Prijović već mjesecima puni medije fenomenom koji je izazvala u Hrvatskoj rasprodavši pet zagrebačkih Arena čime je oborila sve rekorde.

U utorak je dan odmora, a već u srijedu ju čeka peti i ujedno zadnji koncert. Uz brojne goste, Aleksandra je publiku oduševila modnim kreacijama, ali kako ističu obožavatelji i svojom iskrenošću i jednostavnošću. Naime, popularna pjevačica, iako sada živi u izobilju, nikada nije skrivala da je došla iz siromašne obitelji, pa je tako rekla kako joj je mama izgubila posao vozeći ju na natjecanja u pjevanju.

Prijovićka jednom stvari razbjesnila obožavatelje: ‘Dolazili smo busevima, a tako nam je vratila, nije fer’

Čini se kako je unatoč zvjezdanom statusu i životu na visokoj nozi, Aleksandra ipak zadržala skromnost, a o tome je progovorio i zaposlenik hotela u kojem je pjevačica odsjela u centru Zagreba.

‘Povučena je’

U Zagreb je stigla prošlog četvrtka zajedno sa svojim sinom, a kako piše Kurir, njen suprug  Filip Živojinović došao je večer ranije s timom od 75 ljudi. Tvrde kako je odsjela u najluksuznijem hotelu u gradu, za koji će sedam noći platiti 17.000 eura.


Anonimni zaposlenik hotela u kojem je odsjela rekao je kako inače velike zvijezde znaju imati prohtjeve, no da je s Aleksandrom drugačije.

Aleksandra jučer emotivno otkrila: ‘Baka i djed živjeli su u Zagrebu 20 godina, a danas smo posjetili tu kuću’

“Kulturna je i lijepo odgojena, poštuje i cijeni sve oko sebe, pa tako i nas kao osoblje. Ne izlazi često, dolaze joj frizeri i vizažisti i sređuju je, u Arenu odlazi potpuno odjevena. Koristi ‘room service’ i nema posebnih zahtjeva, iako voli ugoditi svima, a posebno sinu”, tvrdi izvor za Kurir.

Dodaje i kako se pjevačica bori sa začepljenim nosom, no kako u pitanju nije ništa ozbiljno te kako svakog dana ima tonske probe.


Komentari