PROGOVORILA O LJUBAVI Ivana Mišerić o odnosu s dečkom: ‘Imamo kvalitetan odnos, puno ljubavi i volje jedno za drugo’

Na fotografiji: Ivana Mišerić (Foto: Instagram/Ivana Mišerić)

Jedna od najpopularnijih hrvatskih radijskih voditeljica, Ivana Mišerić, nedavno je napunila 37. godinu, a u intervjuu za RTL.hr otkrila je kako je proslavila svoj veliki dan.

“S najbližima, nije bilo velikog slavlja, ali velika navala emocija, kako to obično bude kada izađu nježnost i lijepe riječi iz ljudi. Nije svaki dan tako pa cijenim ovakve trenutke. Uvijek se poklopi da mi je rođendan na radno jutro, tako da sam na radiju dobila prve čestitke – red pjesme, red torte, puno grljenja i ljubljenja, lijepih poruka…”, kazala je Ivana, koja, kako kaže, nikakvih posebnih želja nije imala.

“Svima bih htjela dobro, da nas godina ne iscrpi previše i da budemo humani koliko možemo biti. Želim da je zdravlja, da imam mira, bez velikih turbulencija”, skromno je poručila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)


“Imamo kvalitetan odnos”

Lijepa voditeljica je godišnji odmor provela u Istri, u društvu dečka Dražena Kovačevića.

“Idealno, četiri tjedna u Istri, bio je pravi odmor, bez plana i rasporeda. Telefon nije skoro uopće zazvonio”, otkrila je Mišerić, dodavši da s Draženom ima kvalitetan odnos.

“Sve uspijemo. Imamo kvalitetan odnos, puno ljubavi i volje jedno za drugo, teško je u detalje, ali baš se lijepo imamo. Da mi je netko rekao da ću imati vezu na daljinu – rekla bih da nema šanse. Djeluje teško, ali nije nimalo. Naprotiv, sve tako lijepo plovi. Ne osjetim te kilometre, jako smo povezani i često smo zajedno”, zaključila je Ivana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)


Komentari