‘PRESTRAŠNO, SRAMOTA…’ Žestoki komentari na najnovije fotografije koje je objavila Severina: ‘Sorry, ali morala sam’

Foto: Instagram

Severina je sa sinom i prijateljima u posjetu Vatikanu i Rimu, a na društvenim mrežama je objavila fotografije na kojima se vidi koliko uživa u odabranom društvu. No, obožavatelji nisu mogli ne primijetiti kako se na fotografijama ne vidi lice njezina sina.

Naime, Aleksandar je na jednoj fotografiji spustio glavu pa mu se vidi samo šilterica, a na svima ostalima je fotografiran s leđa.

”Bože, kakvi su to glupi zakoni da to tvoje prekrasno dijete uvijek mora skrivati svoje lice”, pisali su pratitelji komentirajući i da je takvo što ”sramota”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


”Ovo je tako divno i tužno u isti tren. Zašto ti svog sina ne možeš slikati”, “Dakle prestrašno mi je da se bilo koja majka mora na ovaj način slikati sa svojim djetetom. Znam da je svaki trenutak zabilježen u ❤️, ali ovo je sramota države i sustava u kojem živimo. Sorry, ali morala sam jer mi je to prestrašno i pretužno (iz osobnog iskustva govorim)”, nižu se komentari.

No, u Severininom slučaju zaista je važno da lice maloljetnog Aleksandra ne bude objavljeno na društvenim mrežama.

Naime, pjevačica od 2019. godine ima sudsku zabranu objavljivanja fotografija svog sina na društvenim mrežama.

Kazna za taj prekršaj izrečena je tada u iznosu od 3000 kuna i može se uvećavati duplo svaki put kad se zabrana prekrši. Takva zabrana donesena je na zahtjev Milana Popovića, Aleksandrovog oca.


Komentari