PREMINULA JE KASANDRA Majka dance zvijezde ’90-ih za Zagreb.info: ‘Zaspala i više se nije probudila’

Photo: YouTube screenshot

Davorka Ručević poznatija kao Kasandra, jedna od najvećih cro dance zvijezda ’90-ih preminula je u 55. godini života doznajemo od njezine majke Darinke Gazibara. Kako je pojasnila za Zagreb.info, njezina kći Kasandra je preminula 3. prosinca ove godine. ˝Navečer je zaspala i više se nije probudila… Užasno mi je teško, trenutno se nalazim kod prijateljice jer ne mogu biti sama. Navečer smo se poljubile i zagrlile, svaka je otišla u svoj stan i sutra je više nije bilo˝, kratko nam je rekla vidno potresena majka preminule glazbenice čiji uzrok smrti još uvijek nije poznat.

Pjevačica se u javnosti posljednji put pojavila prije 14 godina na rođendanu bivšeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe, a zbog svog naglog nestanka sa scene, mnoge je godinama intrigiralo gdje je Kasandra. Ona je za to vrijeme živjela na zagrebačkom Bukovcu, a početkom ove godine za 24sata je otkrila i detalje svog povlačenja s estrade.

Foto: YouTube/Screenshot

˝Živa sam, zdrava sam, it’s OK˝, rekla je tada Kasandra te dodala: ˝Sa scene sam otišla jer nisam htjela pošto poto biti u javnosti i privlačiti pozornost. Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati, dogovoriti kavu s frendicom. Nisam išla ni na skijanje ni na kupanje 20 godina. I što ću ja biti poznata po svojim privatnim stvarima˝. Riječ je o bolesti koja se, objašnjavaju liječnici, javlja od rane mladosti i može poremetiti menstrualni ciklus. Ako se ne liječi, može dovesti i do neplodnosti. Najčešće je imaju žene koje nisu rađale, a ciste se uklanjaju hormonalnom terapijom ili laparoskopskim zahvatom.

Kasandru će brojna publika pamtiti po dance hitovima “Sladoled”, “Nisi ti jedini na svijetu”, “Kazna”, “I’ve got a feeling”…



Komentari