Poznatom zagrebačkom glumcu voda došla do grla: ‘Mijenjam stan u Zagrebu’

Siniša Ružić (Foto: Duje Klaric / CROPIX)

Zagrebački kazališni, filmski i televizijski glumac, 54-godišnji Siniša Ružić kojeg gledatelji pred malim ekranima pamte po ulogama u serijama ‘Na granici’ i ‘Dar mar’ putem svog Facebook profila požalio se na problem koji muči mnoge stanovnike Zagreba – promet.

Siniša Ružić
(Foto: Neja Markicevic / CROPIX)

Bicikl nije rješenje

Molim da mi se jave svi oni koji smatraju da se prometni problemi u Zagrebu mogu riješiti biciklizmom. Dakle, mlađi od 35, u idealnoj kondiciji, bez partnera, bez djece, bez starijih, bez prtljage, bez instrumenata, koji se vole smrzavati ili biti mokri (ili oboje), koji mogu voziti 5-10 km i onda tako doći na neki pristojan posao, na kojem izgledaš kao građanin, a ne kao ultramaratonac koji može spavati u prvom baznom logoru Mt. Everesta’, započeo je Siniša. 
Sinisa Ruzic
Foto: Neja Markicevic / CROPIX

‘Mijenjam stan u Zagrebu’

‘Evo nakon pol sata čekanja busa na Savskom mostu za Novi Zagreb (tramvaj preko mosta ne vozi), upadam i vozi čak do Središća – četiri stanice… Tamo treba lovit neki bus opet ili tramvaj do Zapruđa gdje sam parkirao zbog obaveza’, nastavio je glumac te za kraj, u ironičnom tonu poručio: 
‘Živio MOŽEMO! Živio Bandić i njegov HDZ! P.S. Mijenjam stan u Zagrebu, za bilo koji grad s metroom‘.
https://www.zagreb.info/ritam-grad/magazin/domaci-glumac-zavrsio-u-bolnici-prizor-iz-bolnickog-kreveta-nikog-nije-ostavio-ravnodusnim/568052/

‘Svakodnevno isti problemi’

Njegova objava ubrzo je privukla veliku pažnju pa su mu se u komentarima ispod iste javili i drugi Zagrepčani koje muku muče s istim problemom.
‘Kako živimo u Novom Zagrebu, Trnsko, svakodnevno isti problemi, radim na Zvijezdi. Idealno ići osmicom iz Zapruđa, no opet presjedanjem, a ako ideš četrnaesticom do Savskog mosta – mogućnost busa 607 do Sopota koji vozi… Ali zbog užasnih gužvi preko Jadranskog mosta i Avenijom Dubrovnik rijetko dolazi na vrijeme, pa onda na bus 109 kod Studentskog doma Stjepan Radić koji dolazi sa Črnomerca krcat. Tako već drugu godinu. A petak popodne – nemoguća misija proći Savskom ni tramvajem ni automobilom‘, napisala je glumčeva pratiteljica.


Komentari