Poznato lice sa zagrebačke špice oduševilo u Supertalentu: Od nastupa se dizala kosa na glavi

Maja i Davor bili su oduševljeni njegovim 'trikovima' (Foto: Nova TV)

U petoj ovosezonskoj epizodi showa ‘Supertalent’ opće oduševljenje izazvao je čovjek kojeg se često, i to u prepoznatljivom modnom izdanju, može vidjeti u centru Zagreba. Četveročlani žiri i publiku u studiju oduševio je – dvojnik Nikole Tesle.

Bilo je neugodno za gledati: Bruno po peti put došao u Supertalent, žiri ga nije štedio

Riječ je o 51-godišnjem Borisu Šušnjaru iz Karlovca. Bavi se tematskim turističkim šetnjama u kojima se kostimira u lik Nikole Tesle te pripovijeda o njegovim fascinantnim i revolucionarnim otkrićima. Mnogi Zagrepčani su ga primijetili još prije nekoliko mjeseci kad se pojavio na zagrebačkoj špici vodeći turiste oko kipa Nikole Tesle na početku Masarykove ulice.

Šušnjar je došao na odličnu ideju da utjelovi Nikolu Teslu (Foto: Nova TV)

‘On je meni velika inspiracija i osoba kojoj se divim. Vjerojatno bih mu se naklonio do poda. Ja kad pričam Teslu, pričam s jednim žarom, hvala što postoje takvi ljudi!’, rekao je Šušnjar u predstavljanju.

‘Jako mi je intrigantna misterija oko njegova rada na beskonačnoj energiji. Zar ne bi bilo bolje da si svi međusobno pomažemo?’, dodao je turistički vodič.


Na žiri je pokušao ‘prenijeti svoju životnu fascinaciju elektricitetom’. Sudeći po reakcijama, to mu je i uspjelo – nekoliko ‘trikova’ izveo je s članovima žirija, a onda je na pozornicu izišla njegova asistentica Ina. Zahvaljujući uređaju koji proizvodi statički elektricitet, djevojčici se počela dizati kosa što je publika popratila ogromnim pljeskom.

‘Nikola Tesla’ je oduševio nastupom (Foto: Nova TV)

‘Poučno, zanimljivo, duhovito’, rekao je nakon nastupa Fabijan Pavao Medvešek. ‘Ja sam tužna jer nisam imala ovakvog profesora fizike jer bi onda zapravo fascinacija nečim mogla biti prenesena na djecu i onda bi se to doista zvalo škola’, rekla mu je Martina Tomčić.

Šušnjar je od svih članova žirija dobio prolaznu ocjenu pa će nastupiti u polufinalu. ‘Samo nemoj doći odjeven ko Edison’, dosjetljivo mu je na kraju rekao voditelj Igor Mešin.

Pogledajte Borisov nastup!

Srbin podrigivao u Supertalentu, svi su u šoku: ‘Odvratno, ne želim gledati ovu emisiju’


Komentari