Posebno dirljiv trenutak sinoć u Areni: Pjevačica izvela na pozornicu dijete

Koncert Aleksandre Prijović (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Sinoć je u Areni održan prvi od pet spektakularnih koncerata Aleksandre Prijović. Publika ali i sama izvođačica bili su potpunom transu.

“Dobra večer Zagreb. Moram vam priznati jednu stvar, pred svaki koncert isplaniram što je ono što želim reći kada trebam izaći ispred svoju publiku, ali imajući u vidu sve ovo što se izdogađalo u posljednjih par mjeseci shvatila sam da ne znam što da vam kažem osim hvala.

Koncert Aleksandre Prijović (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Publika ju ostavila bez riječi

Hvala od srca za ljubav i za podršku i hvala što smo zajedno napravili nešto što nikada do sada nije viđeno. Ja ću vam vratiti na jedini način koji imam, a to je pjesmom, svojim srcem i dušom i potruditi da se dobro zabavite”, poručila je, a u jednom trenu na bini pridružio i legendarni Aco Pejović.

U društvu kolege Željka Samardžića otpjevala je “Grlicu”, a treći gost bio je skladatelj i producent Dejan Kostić koji je s Aleksandrom otpjevao njihov duet “Ludnica”.

Koncert Aleksandre Prijović (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Emotivan trenutak

Posebno dirljiv trenutak dogodio se kada je na pozornicu za ruku izvela svog četverogodišnjeg sina Aleksandra koji je bio uz nju dok je izvodila hit “Zvuk tišine”.

“Aki je maloprije rekao da želi izaći sa mnom na binu, ja nisam mogla reći ne”, rekla je te su zajedno uputili poljubac zagrebačkoj publici.


Podsjetimo, nakon sinoćnjeg koncerta, Aleksandra će pred zagrebačkom publikom održati još četiri rasprodana nastupa. Oni su zakazani redom za 2., 3., 4. i 6. prosinca, a nesumnjivo će atmosfera biti jednako užarena kao što je dosad bila i večeras.

Karata za Prijović službeno nema, ali se preprodaju po ovim cijenama: ‘Jeste li vi normalni’


Komentari