Ponosni tata Livaković objavio prvu fotografiju sina: Najljepši rođendanski poklon

Dominik i Helena Livaković (Foto: Instagram)

Prije tri dana, točnije, u subotu 6. siječnja, domaći nogometni reprezentativac Dominik Livaković i supruga Helena postali su roditelji. Vijest o trudnoći vješto su skrivali devet mjeseci pa je dolazak prinove iznenadio svekoliku javnost, a ponosni tata sad se pohvalio i prvom fotografijom sinčića.

Vratar Fenerbahçea tako je putem Instagrama podijelio crno – bijelu fotografiju na kojoj on drži Heleninu ruku, a ona ruku mališana. Inače, Dominik danas slavi svoj 29. rođendan pa je mališan došao kao najljepši poklon.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dominik Livaković (@dominiklivakovic40)


Oduševljenim obožavateljima nije trebalo dugo da novopečene roditelje zatrpaju čestitkama i lijepim željama ispod prve fotografije sa sinčićem.

Dominik i Helena Livaković postali su roditelji: Sve su skrivali do posljednjeg trena

Inače, Helena i Dominik upoznali su se 2017. godine, a vjenčali su se na ljeto pretprošle godine u njegovom rodnom Zadru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Helena Livaković (@helenamatic)

‘Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled.

Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja’, rekla je Helena u jednom od intervjua.


Komentari