Otac joj je riječki nogometni trener, a majka bivša Kraljica svijeta: Znate li tko je ova ljepotica?

22-godišnja ljepotica studira stomatologiju i bavi se manekenstvom (Foto: Instagram)

Ova atraktivna plavuša dolazi iz poznate i izuzetno uspješne obitelji. Srednja je od triju kćeri nekadašnje Kraljice svijeta i poznatog nogometnog trenera.

Osim što studira stomatologiju, krenula je i roditeljskim stopama te se okrunila istom onom titulom koja je prije više od dva desetljeća proslavila njezinu majku.

Znate li tko je ona?

Jako podsjeća na majku i oca, a svi troje su glumci: Znate li tko je ovaj zagrebački ljepotan?

U pitanju je 22-godišnja Ema Gračan, kći nogometnog trenera Nenada Gračana te nekadašnje Kraljice svijeta, a danas profesorice i predstojnice Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Daniele Mihalić Gračan.

Ema je široj javnosti postala poznata 2018. godine kad je pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske – istom onom na kojem je 23 godine prije pobijedila i njezina majka Daniela. Osim ljepotom, na tom je izboru simpatije osvojila zahvaljujući odgovoru na pitanje voditelja Marija Sedmaka.


Slijedi svoje snove

Ema Gračan je ostvarila uspješnu manekensku karijeru (Foto: Instagram)

‘Što bi preporučila mladim djevojkama da postanu uspješne?’, upitao ju je, a ona je odgovorila: ‘Da slijede svoje snove’. Ističući koliko je ponosna na svoju kćer, Daniela Gračan u jednom je intervjuu dodala: ‘Točno tako ona živi’.

Baš poput poznate majke, ni Ema u životu nije odlučila igrati na kartu vanjskog izgleda. U Osijeku studira stomatologiju, a već nekoliko godina radi u jednoj ordinaciji u Opatiji. Moda joj je, kaže, druga ljubav, a upravo ju je majka, priznaje, oduvijek upozoravala na činjenicu da je obrazovanje najvažnije.

Rastužuju je zlobni komentari

Daniela i Ema Gračan na dodjeli Porina (Foto: Matija Djanješić/CROPIX)

S vremenom je postala omiljeno lice domaćih dizajnera, a nisu je, dakako, mimoišli ni zlobni komentari da uspjeh duguje poznatom prezimenu. Govoreći na tu temu, Ema je priznala da je pročitala takve komentare te da su je rastužili, ali i da se ‘mora naviknuti na to’ te ‘slušati isključivo ljude koji joj nešto znače’.

Već tri godine Ema je u sretnoj vezi s nogometašem Lukom Mijićem. S obzirom na to da on živi na Krku, tijekom godine se ne viđaju koliko bi željeli. ‘Svaki put kad smo skupa, pokušavamo nadoknaditi izgubljeno’, rekla je u jednom intervjuu.

Majka joj je hrvatska glazbena diva, a djed slavni redatelj: Znate li tko je ona?


Komentari