Otac joj je nogometna legenda, a majka jedna od najljepših Hrvatica: Znate li tko je ona?

Lijepa plavuša dolazi iz poznate obitelji (Foto: Instagram)

Ova 20-godišnja ljepotica od malih se nogu druži s velikim zvijezdama, što nimalo ne čudi s obzirom na to da su joj otac, majka i stric izuzetno poznati domaćoj javnosti.

U namjeri da izađe iz sjene slavnih roditelja, prošle je godine pokrenula vlastitu modnu marku te počela proizvoditi trenirke.

Majka joj je hrvatska glazbena diva, a djed slavni redatelj: Znate li tko je ona?

Znate li tko je ona?

U pitanju je Leticija Kovač, kći nekadašnje Miss Hrvatske Anice Kovač te nogometne legende Roberta Kovača. Njezin stric je također poznati nogometaš Niko Kovač.

Leticija je najstarije od troje djece – ima sestru Viktoriju te brata Marka. Potomci Anice i Roberta od malena su naučena na medije, no u njihovim tinejdžerskim godinama roditelji su ih maknuli od znatiželjnih fotoobjektiva te im samima prepustili odluku o poslu kojim se žele baviti.


Leticija Kovač prošle je godine pokrenula vlastiti modni brand (Foto: Josip Moler/CROPIX)

Krajem prošle godine, Leticija je odlučila zaploviti modno-poslovnim vodama te je predstavila svoj modni brand ‘By Leticija Kovač’ čija su okosnica, barem zasad, navijačke trenerke za žene i muškarce.

Beskrajno zahvalna majci

‘Obožavam istraživati granice svoje kreativnosti, a tako su nastale i prve skice trenirki. Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i veliki sam ljubitelj mode pa su moderne, cool, sportske trenirke bile sasvim logičan slijed’, objasnila je tada.

U reklamnoj kampanji pridružila joj se poznata majka, koju je domaća javnost zavoljela još 1994. godine nakon što je na Izboru za Miss svijeta proglašena prvom pratiljom, što je najbolji rezultat Hrvatske ikad na tako značajnom izboru ljepote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leticija Kovac (@byleticijakovac)

‘Iskreno, postoji tisuću stvari na kojima sam zahvalna majci. Zahvalna sam joj što mi je omogućila ovo s trenirkama, što mi je sve dala u životu isto kao i tata, zahvalna sam što je uvijek uz mene i što mu pruža ljubav’, rekla je Leticija u HTV-ovoj emisiji ‘Kod nas doma’, u kojoj je prije nekoliko mjeseci gostovala s majkom Anicom.

‘Najvažnije u životu što joj želim je da je sretna i zdrava, da ide svojim putem i uživa u svemu što radi’, uzvratila je Anica te priznala kako se boji da bi Leticiju ‘dobrota mogla koštati u životu’.

Otac i majka su joj najpoznatiji hrvatski glumci, nedavno je diplomirala glumu: Znate li tko je ona?


Komentari