Otac i majka su joj najpoznatiji hrvatski glumci, nedavno je diplomirala glumu: Znate li tko je ona?

Pojavila se na premijeri predstave 'Ništa im neće bit' u Vidri (Foto: Lucija Ocko/CROPIX)

Ova 26-godišnjakinja dolazi iz prave glumačke obitelji. Njezin otac je poznati glumac, svojedobno i velika TV zvijezda zahvaljujući jednoj dječjoj emisiji, a majka joj je već nekoliko desetljeća jedna od najtraženijih i najnagrađivanijih hrvatskih glumica.

Sa slavnom majkom družila se i u Vidri, na zagrebačkoj premijeri predstave ‘Ništa im neće bit’ u produkciji Kazališta Moruzgva.

Znate li tko je ona?

Riječ je o Korani Ugrina, kćeri bivšeg glumačkog para Ksenije Marinković i Kristijana Ugrine. S obzirom na to da je doslovno odrasla na kazališnim daskama i filmskim setovima, nije ni čudo što je i sama postala glumicom.

Korana je za premijeru odabrala crnu kombinaciju (Foto: Lucija Ocko/CROPIX)

Korana je, naime, nakon mature u zagrebačkoj Četvrtoj gimnaziji godinu dana studirala poljski i slovački jezik te književnost na Filozofskom fakultetu. Ipak, ‘geni su proradili’ pa je 2017. godine iz prvog pokušaja upisala Akademiju dramskih umjetnosti. Diplomirala je 2022. godine u klasi Krešimira Dolenčića, a do sada je ostvarila nekoliko televizijskih i filmskih uloga.

Korana ima godinu dana starijeg brata Kostu, a u jednom je intervjuu nedavno priznala da su oboje dobro prihvatili razvod roditelja jer su, rekla je, ‘shvatili da njihov odnos vodi tome’.


(VIDEO) Vannina mezimica više nije curica, a snimka u kojoj izmjenjuje nježnosti s nogometašem iz Koprivnice i danas intrigira obožavatelje


Komentari