Osmijehom obasjala špicu: Anica Kovač prošetala Zagrebom u mnogima omiljenoj kombinaciji

Anica Kovač je prošetala zagrebačkom špicom (Foto: Josip Moler/CROPIX)

Nekadašnja Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta, Anica Kovač, subotnje jutro u Zagrebu iskoristila je za obavljanje poslova po gradu, a našlo se vremena i za široki osmijeh upućen fotografima koji revno ‘love’ poznata lica po Bogovićevoj ulici i Cvjetnom trgu.

‘AKO GA ZABIJEŠ, DOĆI ĆU ZAUVIJEK TEBI’! Anica Kovač otkrila nepoznate detalje odnosa s Robertom

Anica je na špici kupila veliki buket svijetloružičastih ruža. Idealno je dopunio njezin jesenski look u kojem se ističu zelena jakna visokog struka, majica na pruge, uske crne hlače i visoke čizme.

(Foto: Josip Moler/CROPIX)

Inače, Anica je prije nekoliko mjeseci sa kćerima Leticijom i Viktorijom gostovala u videospotu grupe Rišpet. Pristale su, naime, glumiti u spotu za pjesmu ‘Pitali me anđeli’ s kojom se grupa ovog ljeta predstavila na Melodijama Jadrana.

‘Mene je Pero nazvao i pitao, Ane, bi li voljela da si s nama u spotu, onda sam ja rekla, pa znaš što, nisam ti ja baš za to. Onda sam poslušala pjesmu i noć prije sam baš imala neku emotivnu situaciju s Leticijom i samo sam je onako u krevetu zagrlila, ipak je ona najstarija pa onda je to još malo drugačije’, ispričala je Anica za In Magazin na snimanju spota.


(Foto: Josip Moler/CROPIX)

‘Ja sam njemu rekla, ako ćemo stvoriti priču, možemo napraviti da ja tu pjesmu pjevam njoj. Htjela sam da bude nešto autentično’, dodala je.

47-godišnja ljepotica trenutno živi na relaciji Zagreb – Wolfsburg. ‘Sad je Robert mjesec i pol dana slobodan pa smo svi zajedno. Ok je, Leticija studira i oko trenirkica je, Viktorija će sad u srednju školu, a Marko je oko košarke i oko škole. On igra u Cedeviti, sad je iz kadeta ušao u juniore, tako da smo jako zadovoljni, sretni. Visok je, dobar je. Bitno da su dobro, da su živi, da su zdravi pa ovo drugo kako bude’, ispričala je bivša missica.

‘JAKO MI FALI!’ Anica Kovač kroz suze govorila o tetovaži s posvetom: ‘To je njegov zadnji otkucaj’

Pošaljite svoje priče


Komentari