Oglasila se Ellina baka pa oplela po Charlesu: ‘Nije ni centa zaradio, dobro se udao’

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Ante Čizmić/CROPIX)

Nakon što su u javnosti procurile informacije kako je Charles tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, a čiji je ona jedini vlasnik, o svemu se oglasila i Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Ellina baka.

Svoj je komentar ostavila ispod jedne objave na Facebooku.

Charles tužio Ellu zbog kuće u Istri: Želi svoj dio luksuznog zdanja u Balama

“Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati odvjetnika i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je što njegovo. Sve ove godine živi od njenih novaca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing”, napisala je baka Žarka.

‘Dobro se udao’

“Nije ni centa zaradio, živio je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća. Ako je netko mislio da je on poduzetnik, točno je, dobro se udao i sad bi otpremninu”, napisala je i dodala kako Charles “živi u Hrvatskoj 10 godina, a ne zna ni jednu riječ”.


Podsjetimo, nakon višemjesečnih nagađanja, u kolovozu ove godine, domaća influencerica, 32-godišnja Ella Dvornik potvrdila je za domaće medije da je ljubavi između nje i supruga, 45-godišnjeg Charlesa Pearcea došao kraj.

Ovako izgleda luksuzni raj zbog kojeg Charles tuži Ellu Dvornik: ‘Pljunem na Italiju s prozora’

‘Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče’, rekla je tada Ella, no, prema posljednjim saznanjima domaćih medija, ‘rat’ je započeo i prije službene objave o razvodu.


Komentari