Nives Celzijus otkrila kakve muškarce voli, ali i koji su joj najodbojniji: ‘Ništa me lakše ne ohladi’

Foto: Instagram

Svoj ljubavni život voli držati dalje od javnosti, ali sada je Nives Celzijus otkrila kakvi ju muškarci privlače.

“Kada je fizički izgled u pitanju, volim visoke, tamnokose muškarce, sportske građe, no ono što mi je primarno jest osjećaj opuštenosti koju izaziva u meni. Volim duhovitost, elokventnost, suosjećajnost, samosvjesnost, muškarca bez tragova samodopadnosti. I pismenost mi je vrlo bitna”, rekla je pjevačica i članica žirija Tvoje lice zvuči poznato za Avaz.

Objasnila je i da je ‘ništa lakše ne ohladi od nepismenih muškaraca’.

Osvrnula se i na negativne komentare na društvenim mrežama.

“Ne mogu se ljutiti na njih. Nažalost, oni su mi podsjetnik koliko sam sretna što sam oslobođena osjećaja mržnje i koliko je puno ugodnije za život prihvaćati i voljeti različitosti”, rekla je.

Dotakla se i svoje spisateljske karijere te otkrila da piše pjesme.


“Uz majčinstvo i druge obaveze, teško mi je ozbiljnije se posvetiti pisanju nove knjige. Ipak, zadovoljim se pisanjem pjesama. Imam već u pripremi i nekoliko novih autorskih pjesama, ali eto čekam neke sretnije dane i povratak muzike u našu svakodnevicu”, izjavila je Celzijus.

Ponudila je i svoj recept za sreću.

“Ljubav, razumijevanje, tolerantnost prema obitelji, prema poslu, ljudima. Život bez osuđivanja, mržnje, ljubomore. Jedino emocije bez negativnog predznaka čine nas istinski sretnima”, zaključila je Nives.


Komentari