Nina Badrić se oprostila od posebne osobe: ‘Bio mi je veliki zaštitnik i anđeo čuvar’

Nina Badrić (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Televizijski velikan, Miroslav Lilić, preminuo je 25. srpnja ove godine, a prije dva dana za njega je održana komemoracija u jednom zagrebačkom hotelu.

Tim povodom, na svom se Instagram profilu oglasila pjevačica Nina Badrić koja je u emotivnoj objavi otkrila koliko je bila vezana za legendarnog TV voditelja i urednika.

Trenutak u kojem Miroslav Lilić objavljuje šokantnu vijest po kojoj ga svi pamte

‘Jučer je bila komemoracija televizijskog velikana, nezamjenjivog Mire Lilića. Po želji obitelji otpjevala sam mu Odlazak. Bio je to radostan odlazak jer ne poznajem nikog tko je tako bogato, snažno i u punini živio svaki dan života kao Miro’, započela je Nina.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)


‘Zvala sam ga ‘alo alooo’ jer je to bila njegova poštapalica, a njemu je to bilo simpa. Imali smo specifičan odnos pun dugih razgovora i tone smijeha, mada sam mu po godinama mogla biti kćer’, nastavila je.

Nina Badrić objavila slike s majkom Milom koja se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti: ‘Divna si na mamu’

‘Čuvao mi je leđa’

‘Bio mi je veliki zaštitnik, anđeo čuvar i čuvao mi je leđa kada su za mene bila neka nezgodna vremena. Hvala, veličanstveni Miro, za sve što ste učinili za mene. Rekli ste: ‘Volite se, ljubite, praštajte. Ako nećete sada, popravnog nema.’ Voli vas vaša Badrićka’, napisala je pjevačica i podijelila nekoliko fotografija s komemoracija na kojoj je predstavljena i Lilićeva knjiga ‘Bez reprize’ – drugi dio.


Komentari