‘NE NASJEDAJTE…’ Nina Badrić shvatila da je žrtva krađe pa upozorila obožavatelje

Nina badrić (Foto: Antonio Balić/CROPIX)

Pjevačica Nina Badrić nedavno je na svom Facebook profilu podijelila informaciju da je nedavno bila žrtva krađe identiteta.

Naime, Nina je objavila screenshot oglasa u kojoj se koristi njezina fotografija u svrhu promocije jednog proizvoda za mršavljenje. U nadi kako njezini fanovi ne bi nasjeli na prevaru, Nina je sve pozvala na oprez i naglasila da je riječ o krađi identiteta i da ne postoje čarobni preparati za mršavljenje.

”Ne nasjedajte na ovu prevaru. Ovdje se radi o krađi identiteta i imena. Ne postoji dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite. A ni čarobni štapić. Kako kaže moj prijatelj, samo probušena žlica”, poručila je Nina u svojoj objavi.

No, izgleda kako je jedna obožavazeljica ipak nasjela na prevaru i kupila istoimeni proizvod za mršavljenje.

”Ja povjerovala i naručila. Na vrijeme sam pročitala da se radi o prevari i eto danas stigla obavijest da je stigao paket i neću ga podići”, napisala je Ninina obožavateljica.


Ostali fanovi su pak u komentarima ostavili pokoji savjet kako uistinu efikasno i brzo smršavjeti.

”A može se malo i potrčati”, ”Samo manje jesti i kilogrami nestaju, to znam iz vlastitog iskustva. Ništa preparati i ostalo”, ”Nina, keto kao način ishrane radi, još kako. Nisi gladan, a nestaješ”, savjetovali su u komentarima.

Inače Nina je u nedavnom intervjuu otkrila da je postala veganka.


Komentari