‘NE DAJ BOŽE DA OVO PUSTE NA RADIJU, ZALETIT ĆU SE U JARAK’ Bivše E.T.-jevke izazvale lavinu negativnih komentara zbog novog singla

Screenshot

Bivše ET-jevke Andrea Qubrick i Lana Klingor Mihić udružile su snage i snimile spot za pjesmu “Revolveri”. Glazbenice se u spotu pojavljuju u pripijenim korzetima, a styling potpisuje Marko Grubnić. Iako su obje bile pune samopouzdanja kako će singl biti pravi hit, ispod videa na Youtubeu našlo se puno kritika na račun teksta pjesme i cijelog angažmana oko spota.

“Više nema nas, nema ni u atmosferi. Disala sam zrak s tobom ja u stratosferi. Noćas si sa njom, a oboje ste amateri. Trebaju mi revolveri jer pucala bih sad”, stihovi su refrena pjesme.

“Pozdrav za sve one koji su neodlučni poput mene pa ne znaju da li im je ovo bilo neugodnije gledati ili slušati”, “Ovo je ozbiljno ili parodija neka?”, “Disala sam zrak – jesu dotične uopće pročitale kaj će pjevati. Pjesme trešnjevačkih mališana od prije 30 godina imaju više smisla i ritma!”, “Ne dao Bog da ovo puste na HR radiju, zaletit ću se u jarak”, “Uši i oči mi krvare”, “Ovo bi trebala biti uvodna pjesma u krv nije voda. Onda bi tek postala pravi hit”, samo su neki od komentara nimalo oduševljenih korisnika Youtubea.

U obračunu s kritikama, Andrea Qubrick za RTL izjavila je kako ne planira stati s karijerom zbog par kritika.

“Sve što dolazi iz drugih zemalja u regiji je wow, super napravljeno, a sve što dolazi iz Hrvatske ili netko tko se pokuša približiti toj sceni ili tom zvuku odmah ne valja. To su te neke predrasude i stereotipi, meni je žao da je to tako, ja neću stati radi nekih negativnih komentara”, poručila je Andrea.



Komentari