Natjecateljica otkrila što se događalo iza kulisa na finalu Masterchefa: ‘Nismo ih smjeli imati’

Meri Goldašić oduševila je pratitelje na Instagramu

Luka Veić pobjednik je ovosezonskog izdanja popularnog kulinarskog showa Masterchef. Napeto finale sezone bilo je i izrazito gledano, a javnost sada može saznati i pokoji novi detalj.

Naime, Meri Goldašić, jedna od natjecateljica koja je ispala u ranijoj fazi natjecanja objavila je video na svom Instagram profilu. Na njemu je jasno vidljivo sve ono što se događalo uoči samog finala.

Kontrovezna srpska pjevačica u Zagrebu zapjevala Olivera, fanovi užasnuti: ‘Ajme, majko’

“Dakle, prvo smo se okupili u hotelu, odnosno za nas koji nismo iz Zagreba, koji živim van Zagreba, da se možemo poslije finala na partiju opustiti i da ne moramo vozit doma”, započela je Meri svoju priču.

Nakon toga objasnila je da su svi morali ostaviti mobitele prije početka snimanja, zbog čega su, kako veli, bili izrazito tužni.


“Ne znam kakvo je vaše mišljenje, ali ja mislim da su pobijedili ili Luka ili Sarah, imali bi u oba slučaju happy end jer su oboje toliko divni i kvalitetni ljudi. Znači, vjerujete mi na riječ, živjela sam i s jednim i drugim”, rekla je Goldašić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meri Goldašić (@merigoldasic)

“Dragulj iza kamere”

“A osim finala MasterChefa u ovom videu ću vam predstaviti još nekoliko ljudi kao što je Dinko. Jedan od briljantnih umova iza kamere. Stvarno mi je žao što vam ih nisam još snimila, ali tolko smo se zabavljali na ovom partiju da mi nije padalo na pamet uzet mobitel, u nekoliko situacija bi se sjetila, pa daj nešto moraš snimit, nešto moraš imati za uspomenu i tako su nastale ove snimke koje gledate”, nastavlja Meri.

Njen je vido gledateljima Masterchefa dodatno približio uvid u ono što ih zanima. Neke stvari u emisiji ipak se ne mogu vidjeti, a Meri je to ovjekovječila viralnim zapisom.

“A da se ja vratim na ishod ove večeri. Luka, mali moj brate, čestitam ti od srca i puno te volim, a mojoj Sarah čestitke na drugom mjestu jer ti nisi izgubila u finalu, ti si pobijedila u tome što si druga najbolja amaterska kuharica u Hrvatskoj od nekoliko tisuća prijavljenih kandidata”, ispričala je Meri u videu.

Inače, Meri je popularna na TikToku gdje ju prati više od 150 tisuća ljudi, a osim smiješnog sadržaja objavljuje i videe u kojima kuha.


Komentari