Nakon što su gledanošću pomeli konkurente, Andrija Jarak nam je priznao: ‘Rezultati su i nas iznenadili’

Andrija Jarak (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

‘Odavno, a moguće nikad nitko nije podrobnije opisao i ekranizirao neki događaj od tebe Andrija i ekipe koja je sudjelovala s tobom u ovom serijalu’, ‘bravo, hrabro i pametno ste to napravili i jedva čekam pogledati drugu epizodu’ – komentari su kojima se ukratko može opisati oduševljenje gledatelje nakon sinoćnjeg emitiranja prve epizode serijala ‘Dosje Jarak’ na RTL-u.

Prva epizoda true crime serijala rasvjetljava pojedina pitanja oko ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića, a da ni 15 godina nakon tragičnog događaja, u javnosti ne jenjava interes za ovim slučajem, govori i podatak kako je upravo ‘Dosje Jarak’ sinoć bio najgledanija emisija na svim televizijama s čak 30,5% udjela u gledanosti.

Andrija Jarak.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX

‘Ovakvi rezultati su i nas iznenadili’

Autor emisije, Andrija Jarak, za Zagreb.info komentirao je uspjeh ‘Dosjea Jarak’.

‘Iskreno, moram priznati da smo očekivali gledanost, ali ovakvi rezultati su i nas iznenadili. Posebno su nas iznenadile reakcije mnogobrojnih gledatelje. Od jutros nam je mail pretrpan porukama, čestitkama i iznimno sam zahvalan gledateljima koji su očito prepoznali da smo im ponudili jedan kvalitetan sadržaj. S 30,5% udjela u gledanosti, brojke govore same za sebe’, rekao nam je Jarak.

Andrija Jarak: ‘Ovi su ljudi ubijeni u centru Zagreba, a država je rekla da ovo nije teroristički čin’


‘Još se jednom želim zahvaliti cijeloj ekipi koja je višemjesečno radila na ‘Dosjeu Jarak’ i omogućila da na naše tržište dovedemo jedan televizijski proizvod koji na ovakav način do sada nije bio isproduciran. Hvala vam svima’, zaključio je dugogodišnji novinar te najavio sljedeću epizodu , koja nastavlja priču o ubojstvu Ive Pukanića, za točno sedam dana, u 22:30 na RTL-u.


Komentari