Nakon glasina da ljubi Jelenu Perčin, Gelo pozirao s poznatom plavušom

Ante Gelo i Jelena Perčin (Foto: CROPIX/kolaž)

Nakon što su prošli tjedan krenule glasine kako domaća glumica, 42-godišnja Jelena Perčin ljubi 48-godišnjeg skladatelja i glazbenika Antu Gelu, 48-godišnjak se sada oglasio putem Instagrama objavivši fotografiju s poznatom plavušom.

Naime, glazbenik je putem spomenute društvene mreže objavio fotografiju s voditeljem i novinarom Zlatkom Turkaljom, a s njima je pozirala i jedna atraktivna plavuša.

Ante Gelo.
Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

‘Najbolji lik na svitu’

‘Slušajte nas u 14h kod Music Pub Zlatka Turkalja. Gost je moja frendica i najbolji vokal i lik na svituuuu Iva Ajduković. Sinj rulez’, napisao je Gelo uz fotografiju na kojoj pozira s dugogodišnjom prijateljicom i suradnicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ante Gelo (@ante.gelo)


Inače, Iva, koja slovi za jednu od ponajboljih domaćih vokalistica, već trinaest godina je angažirana u pratećem bendu Ante Gele.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Ajdukovic Marovich🎼 L&M (@ivaajdukovic1)

Već se neko vrijeme šuška da ljubi Jelenu Perčin

Podsjećamo, već neko vrijeme po zagrebačkim kuloarima se šuška kako Gelu i domaću gumicu povezuje nešto više od prijateljstva, ali dvojac te glasine još uvijek nije komentirao. Prije nekoliko dana viđeni su i u zajedničkom izlasku u jednom splitskom klubu.

Jelena Perčin nakon Momčila ljubi poznatog domaćeg glazbenika? Viđeni zajedno u noćnom izlasku

‘Prvi put ih vidim u tom klubu, većina se iznenadila kad ih je ugledala jer je Split malen grad, svi se znaju, a i mjesta za izlazak je svega nekoliko. Prvo smo prepoznali poznatu glumicu, a tek onda shvatili tko je s njom. Povukli su se u stražnji dio kluba tako da se nisu ni isticali previše’, ispričao je izvor za Slobodnu Dalmaciju te dodao kako su zajedno i napustili klub.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX)

Inače, Perčin se početkom godine razvela od crnogorskog glumca, 33-godišnjeg Momčila Otaševića, nakon što su u braku bili pet godina i dobili dvoje djece.


Komentari