Nakon dužeg izbivanja, oglasila se Hana Huljić: Njezina objava sve iznenadila

Petar Grašo i Hana Huljić čekaju drugo dijete (Foto: CROPIX)

Za razliku od njezinog slavnog oca, Tončija Huljića, kao i supruga, Petra Graše, 32-godišnja pjevačica Hana Huljić Grašo rijetko se pojavljuje u medijima, a još rjeđe objavljuje na društvenim mrežama. No, Splićanka je sad na iznenađenje obožavatelja učinila iznimku i putem svog Instagram profila poslala važnu poruku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

Naime, Hana je koristeći opciju Instagram story – na istom podijelila poziv za prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja nakon što su iz Zaklade Ane Rukavine pozvali građane da pomognu 12-godišnjoj djevojčici Teni i 22-godišnjem vatrogascu Filipu.

Hana Huljić putem Instagrama pozvala na humanitarnu akciju (Foto: Instagram/screenshot)

 Rado se odaziva humanitarnim akcijama

Inače, ovo nije prvi put da se pjevačica odazvala akciji ovakve vrste, dapače, do sada je sudjelovala i u drugim humanitarnim akcijama s ciljem pomoći potrebitima.


Hana Huljić Grašo kakvu još niste vidjeli: Osvanula snimka na kojoj nije mogla sakriti osjećaje

Podsjećamo, Hana i 15 godina stariji domaći glazbenik u braku su od veljače 2022. godine. Sudbonosno ‘da’ tada su izrekli u crkvi sv. Dominika u Splitu, u krugu najužih članova obitelji. U srpnju iste godine postali su ponosni roditelji djevojčice kojoj su nadjenuli ime Alba.

Petar Graso i Hana Huljic.
(Foto: Bozo Vukicevic / CROPIX)


Komentari