Najbizarniji nastup u povijesti Supertalenta: Doktorica je zasvirala intimnim dijelom tijela

Beatrice je šokirala prisutne svojim 'umijećem' (Foto: Nova TV)

‘Sljedeće scene mogle bi uznemiriti gledatelje. Upozoravamo vas da nikako ne pokušavate izvesti ono što ćete vidjeti’, pisalo je uoči točke koju je 41-godišnja Beatrice McQueef izvela u novoj epizodi Supertalenta.

Posvađao se žiri Supertalenta, reagirala i produkcija: ‘Što ona sebi dozvoljava’

Njezin ‘talent’ doista je šokirao članove žirija, voditelje i publiku u studiju. Ova kirurška asistentica, naime, svira frulu – spolovilom.

‘Moji otac, baka i djed su također bili doktori. Volim što mogu pomoći ljudima. Na kraju dana mogu otići kući znajući da sam doprinijela nečijem životu. Svi u mojoj obitelji su bili glazbeno nadareni pa smo bili poticani da učimo svirati instrumente. Počelo je s flautom u osnovnoj školi’, ispričala je u predstavljanju.

‘Tijelom mogu raditi neke stvari koje drugi ne mogu’

‘Za mene je učiteljica rekla da nema nade da ću ikada dobro svirati. Onda sam se počela baviti cirkuskim vještinama iz hobija. Otkrila sam da sa svojim tijelom mogu raditi neke stvari koje drugi ljudi ne mogu. Moj nastup može biti opasan ako padnem’, dodala je.


Nevjerojatna scena u Supertalentu (Foto: Nova TV)

I doista, Beatrice se okrenula naglavačke te počela proizvoditi melodiju na doista bizaran način. ‘Ja sam bez riječi’, prozborila je Martina. ‘S umjetničke strane, moram vas pitati, kako stvarate melodiju?’, upitala ju je Maja.

‘Rad prstima. Odrasla sam baveći se gimnastikom i ponekad kad ste u naopakom položaju jednostavno se dogodi. Pomislila sam – možda mogu iskoristiti tu vještinu i napraviti cijelu točku’, objasnila je Beatrice, a Maja je priznala da od svega ‘uopće nije vidjela prste’.

‘Kao da sanjam’

‘Doista ne znam što da kažem, kao da sanjam…’, izustio je Fabijan. Kad je na red došlo glasanje, publika i muški članovi žirija nagovarali su zbunjenu Maju da neobičnu točku pusti u polufinale.

‘Cijenim, ali, mislim, ne. Ja stvarno svakom dam ‘da’, ali ne mogu za ovo. Ne mogu, ljudi. Nisam ko Martina stisnuta, ako žena hoće pokazati onu stvar, neka pokaže’, komentirala je Maja. Kandidatkinja je nakon ispadanja dodala da su joj muški članovi žirija dali prolaz, a žene ne jer su ‘možda ljubomorne jer ne mogu to što ona može’.

Maju Šuput svladale emocije, začuo se komentar: ‘Plače jer zna da je njezinoj karijeri došao kraj’


Komentari