‘NA TEŽI, TUŽNIJI NAČIN’ Ribafish ispunio obećanje koje je dao pokojnom sinu: ‘Bio bi ponosan na svog starog’

Foto: Nova TV

Domagoj Jakopović Ribafish ispunio je obećanje koje je prije četiri godine dao pokojnom sinu Roku.

“Kad se nešto obeća, to se mora ispuniti, evo, na teži način, tužniji način, ali užasno sam ponosan i na sebe i na sve ljude koji su omogućili to sve”, rekao je u razgovoru za IN Magazin.

Naime, Ribafish je svom sinu bio obećao da će plivanjem povezati sve naseljene hrvatske otoke, a ovih dana konačno je i doplivao do posljednjeg, 50. otoka.

“Pedeset otoka, pedeset priča. Sad da mi netko kaže da su svi ti otoci isti, tu sam ja da kažem da je sasvim drugačije. Potpuno su drugačiji jedan od drugog. Ovdje ne razgovaraju dvije familije, tamo svi sa svima razgovaraju, dvije različite priče. Mislim da bi Rok bio ponosan na svog starog, debelog, ćelavog i da bi rekao – ajde, bar si nešto napravio”, rekao je.

Razmišljao o odustajanju

”Puno puta jer me strah i ljudi i glisera i jet skijeva i morskih pasa, tuna, meduza. Da je prošlo nešto više od pola metra ja mislim da bih se samo stisnuo i pretvorio u fetus, više nikad ne bih plivao, ali eto, nešto me čuvalo”, govori.


Domagoj je uputio važnu poruku svim roditeljima.

”Poruka roditeljima je da pričaju s djecom, da ih slušaju i da bitan komad dana odvoje na komunikaciju, to ne znači da vi kuhate ili odrađujete fuš, a da dijete kod vas igra kompjuter. Komunikacija je da razgovarate. Sve bih dao da mogu ponovno pričati s Rokom i gledam ljude oko sebe koji u potrazi za slavom, novcima, sve više rade. Taj jaz, djeca imaju sve manje kulture, sve manje kućnog odgoja”, govori Domagoj.


Komentari