Mučna ispovijest Ivane Paradžiković: ‘Moji to ne znaju, ja sam kriva, ali nisam to tako htjela, krivo me razumio’

Ivana Paradžiković.(Foto: Instagram)

Voditeljica Ivana Paradžiković na društvenim je mrežama podijelila tužnu i stresnu situaciju iz Domovinskog rata, onu u kojoj je s obitelji hitno morala napustiti rodne Kukujevce u Vojvodini. Njezina objava na Instagramu dio je intervjua na temu izbjeglica kojeg je dala spisateljici Jeleni Veljači.

Emotivna Ivana Paradžiković obilježila poseban dan: ‘Prvo pomislila da sam se upiškila u krevet, madrac je bio natopljen’

‘To je jedan od rijetkih trenutaka iz djetinjstva koji pamtim. Mama je plakala na suvozačkom mjestu. Tata, lica izobličena od batina, stiskao volan golfa jedinice’, prisjetila se Paradžiković.

‘Nas tri na stražnjem sjedalu, nijeme. Ja, srednja, uvijek sam sjedila u sredini, nabijena između vozačkog i suvozačkog sjedala, gledajući prema naprijed. Ovaj put, kako će vrijeme poslije pokazati, posljednji put, ne. Okrenula sam se i promatrala selo koje nam ostaje iza leđa’, napisala je na Instagramu.

‘Znala sam ono što oni ne znaju’

‘Željela sam vidjeti svijet’, napisala je Ivana Paradžiković (Foto: Facebook)

‘Moji to ne znaju, ali ja sam kriva. Posljednjih godinu dana, gledajući spotove na MTV-ju, oponašajući idola u traper jakni na koju mi je rodica Tanja na leđima flomasterom napisala Billy Idol, ja se molim Bogu da odemo u Njemačku. Željela sam vidjeti svijet. Kukujevci su mi bili premali’, otkrila je Paradžiković.

‘I sada, on je uslišio moju molitvu. Ali, nisam to tako htjela. Krivo me razumio. Izbezumljena sam od straha. Ne od metaka zbog kojih je mama vrištala, a tata zaokrenuo volan pa vozio natrag prema Sremskoj Mitrovici, ja sam šutjela jer sam znala što oni ne znaju… Ja sam kriva’, napisala je Ivana Paradžiković.


Neki su pratitelji u komentarima podijelili svoja strašna iskustva iz rata. ‘Zadnji kanister goriva se čuvao za to, ako se slučajno dogodi. A dogodilo se i nama, Slunjanima’, napisala je jedna pratiteljica.

Inače, Ivana je rodno selo morala napustiti u mjesecu studenom 1991. godine. ‘Ovo je bila moja kuća. Pitam se, žive li sada u njoj sretno ti neki tuđi ljudi?’, napisala je nedavno uz fotografiju kuće u kojoj se rodila.

(FOTO) ‘OVAKO SU ME DOČEKALI…’ Ivana Paradžiković pokazala što su joj studenti priredili nakon što je osuđena


Komentari