Motivator iz Supertalenta ne odustaje: ‘Samo gubitnici prljave duše govore tako ružne riječi’

Maja Šuput, Branko Buzov na Supertalentu (Foto: Screenshot/Nova TV)

Ne stišavaju se reakcije motivatora i influencera Branka Buzova na ponašanje Maje Šuput u Supertalentu. Naime, Branko je izveo svoj nastup na pozornici Supertalenta, no za razliku od pratitelja na TikToku, žiri nije uspio oduševiti.

Maji odgovorio kandidat kojemu je psovala: ‘Spomenula si mi majku koju više nemam, mnogo si pogriješila’

Kandidat ne prestaje s komentarima

Svojim osebujnim nastupom, Branko je neugodno iznenadio žiri, ponajviše Maju, koja se skamenila od straha.

“Ovo nije live coaching, ovo je propovijedanje”, nezadovoljno je komentirala je nakon što je opsovala i zaprijetila da će zvati zaštitare i policiju.

Međutim, od nedjelje Branko ne prestaje s paljbom na Instagramu. Ovoga je puta napisao dugi tekst te se pohvalio da ga neki Hrvati podržavaju.


“Maja Šuput, ona zna što je ona. Moji vjerni lavovi nećemo kritizirati i osuđivati i gaziti ljude da bi se ja uzdigao ili mene na takav način uzdigli i podržali. Samo gubitnici prljave duše govore ružne riječi. Lavice i lavovi ne gaze i ne uništavaju čovječanstvo i ne uništavaju svijet u kojemu žive i u kojem bogatstvo ima za svakoga”, napisao je između ostaloga Branko.

Objava Branka Buzova (Foto: Instagram /Screenshot)

‘Što je tražio, to je i dobio’

Naime, ideja “Lave, ustani, zapni i kreni. Ćao” u Branku živi već više od godine dana, kazao je u prilogu Supertalenta. Nakon puno padanja i ustajanja napisao je svoju knjigu “Pravilo broj 1” i time zakoračio u poduzetničke vode. No, prodaja knjige nije baš dobro išla i tad mu se javljaju prve sumnje. U tom trenutku stao je pred ogledalo i sjetio se da je negdje pročitao motivacijsku rečenicu koja mu je bila inspiracija.

Nakon drame koju je izazvao spomenuti kandidat u Supertalentu, neki Hrvati su na našem Facebooku počeli pisati niz komentara.

Maja Šuput izgubila kontrolu, psovala kandidatu Supertalenta: ‘Gdje je zaštitar? Ja ću zvati policiju’

“Nisam na Majinoj strani, ona si ne smije dopustiti takvo ponašanje”, “Što je tražio, to je i dobio”, “Lik je promašio jutarnju terapiju” “Maji treba malo više kulture”, “Lik je malo puknut u glavu”, “Sve je to performas”, “Produkcija to nije smjela pustiti”, pisali su naši čitatelji.


Komentari