Mondo je proslavio prvi rođendan: Blanka Vlašić se pohvalila fotografijama raskošne zabave svog mezimca

Blanka Vlašić i suprug Ruben Van Gucht (Foto: Instagram)

Naša bivša atletičarka Blanka Vlašić, početkom prošlog mjeseca napunila je 40 godina. Njezin sinčić Mondo na isti je dan proslavio svoj prvi rođendan. A sada se Blanka na Instagramu pohvalila fotografijama vesele zabava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

‘Studeni’, kratko je napisala sportašica ispod niza fotografija nastalih u prošlom mjesecu, a pratitelje je posebno oduševila fotografijom na kojoj ona i njezin suprug Ruben Van Gucht poziraju s malenim Mondom okruženi balonima.

Blanka Vlašić proslavila sinov prvi rođendan (Foto: Instagram/screenshot)

Zabava u znaku Kralja lavova

Iz fotografija koje je Blanka podijelila s pratiteljima tako se može vidjeti da je Mondova rođendanska zabava bila u znaku Kralja lavova, a maleni slavljenik svjećicu je puhao s krunom na glavi. Također, objavila je i fotke s Mondom nastale u Splitu tijekom prošlog mjeseca.


Blanka Vlašić svojom objavom pokrenula lavinu reakcija: ‘Oteta su sva prava djeteta’

Podsjećamo, Blanka je rodila sinčića Monda 8. studenog prošle godine. Prije nekoliko mjeseci progovorila je o majčinstvu.

‘Od spavanja u danu do petominutnih vježbi. Oh, kako su se vremena promijenila! Majčinstvo me ojačalo na načine koje nikada nisam očekivala. Sjećam se kada sam nedavno pokušavala uhvatiti nekoliko minuta da odspavam dok Mondo spava, a sada u to vrijeme pokušavam ubaciti kratki trening’, napisala je na Instagramu.

‘Prihvaćam ovaj prekrasan kaos i cijenim svaki trenutak’, dodala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)


Komentari