‘MISLIO SAM SE VIŠE DRUŽITI’ Došli u Potjeru pa ispisali povijest, pogledajte što su napravili

Foto: Screenshot/HRT

U utorak je osvojena prva nagrada u eurima u kvizu Potjera. Naime, protiv lovca Mladena Vukorepe borili su se Igor, Marko, Bruna i Hrvoje, a do završne igre došli su Igor, Bruna i Hrvoje.

Trojac je u tri minute ostvario 14 koraka prednosti pred lovcem i ispisali povijest kao prva ekipa koja je nagradu odnijela u eurima. Vukorepa u završnoj potjeri nije znao odgovor na četiri pitanja, što su natjecatelji itekako iskoristili i kući ponijeli 9500 eura.

“Hvala ekipi, svaka čast. Žao mi je za Marka, ali vratit će se on jači nego ikad”, kazao je Hrvoje nakon pobjede, dok je debitant Igor dodao: “Mislio sam se malo više družiti… Svaka čast ekipi, ovo je bilo prekrasno”.

‘ŽAO MI JE, ALI…’ Prva epizoda Potjere s eurima rastužila natjecatelje, evo što im je rekao Joško Lokas

Podsjetimo, u humanitarnoj ‘Potjeri’ emitiranoj na Staru godinu, u ulozi natjecatelja našli su se lovci Dean Kotiga, Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral i Mladen Vukorepa, koji su osvojili 380 000 kuna za Udrugu Krijesnica.

Lovac je bio bivši natjecatelj Sven Marcelić, koji je prije nekoliko mjeseci srušio rekord kviza s 22 koraka u završnoj potjeri.



Komentari