MIRJANA HRGA POKAZALA SUPRUGA! Rijetko su zajedno u javnosti, a ovako je nedavno govorila o njemu

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Na Badnji dan, zagrebačka špica ‘vrvjela je poznatim Hrvatima i Hrvaticama koji su uživali u druženju s prijateljima.

Miran Kurspahić, Dikan Radeljak, Ivan Đikić, Uršula Tolj, bivši ministri Tomislav Ćorić i Josip Aladrović, prošetali su centrom Zagreba, a među njima je bila i nekadašnja voditeljica Mirjana Hrga, koja oku fotoobjektiva nije mogla pobjeći.

Hrga je na svom Facebook profilu objavila fotke s blagdanskog druženja, a na jednoj od njih je i njezin suprug Staša Stefanović, kojeg rijetko vidimo u javnosti.

“Da smo živi i zdravi i samo molim Boga na okupu, pa kako god… Sretan vam Božić!”, napisala je u opisu objave.

Hrga i Stefanović vjenčali su se u tajnosti 2015. godine nakon dvije godine veze. Nedavno je za Story progovorila o svom suprugu za kojega je rekla da mu se – divi.


‘Staša je divan suprug. Divim se njegovoj lakoći življenja. On je jedna od najradosnijih osoba koju sam ikada upoznala. Ni od čega ne pravi dramu, a sve rješava s lakoćom. Skijamo, uživamo na svom brodu, u druženjima s prijateljima… Što bih više mogla poželjeti’, dodala je.

Bez dlake na jeziku

Inače, Hrga je jako aktivna na društvenim mrežama. Ne libi se otvoreno komentirati aktualne prilike u Hrvatskoj. U nedavnom se statusu tako osvrnula na kritičare hrvatske nogometne reprezentacije.

“Kad netko umanjuje doprinos naše nogometne reprezentacije, dođe mi da ga pitam ono što izbjegavam: kakvo ti je bilo djetinjstvo, odrastanje… Koja tjeskoba ili frustracija su odredile vaš mentalni pa i emocionalni domet? Nadrasti to. Završi s frustracijom koja ti otima gomilu zadovoljstva. Ne samo ‘primitivnog navijačkog veselja”, zapitala se u svojoj podužoj objavi.

 

 

 

 

 

 


Komentari