Marin Miletić i Kristina Krepela slave, čestitke stižu za svih strana: ‘Kraljice moja, hvala što postojiš’

Kristina Krepela i Marina Miletić (Foto: Nera Simic / CROPIX)

Domaća glumica Kristina Krepela slavi svoj 44. rođendan. Lijepoj glumici dirljivu objavu tim je povodom na društvenim mrežama posvetio partner Marin Miletić, inače saborski zastupnik Mosta.

Glumica Kristina Krepela otkrila što joj se dogodilo: ‘Sve je nestalo u sekundi, a onda je tražio novac’

Objavio je zajedničku fotografiju na kojoj nasmijani poziraju uz zalazak sunca.

”Što da ti poželim, Kraljice moja, na tvoj rođendan? Ostani svoja – kontra svih struja, tako veličanstvena u svojoj hrabrosti, tako blagoslovljena u svojoj ljepoti koju godine samo miluju, tako pufasta kao dijete koje otvorena srca ide svima, tako dobra da od nikoga ne odustaješ. Hvala ti što postojiš, Kristina! Neka ti je sretan i blagoslovljen rođendan! Komad moj najljepši”, napisao je Miletić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Marin Miletić (@marinmiletic_)

Mnogi su se Miletićevi pratitelji pridružili lijepim željama za glumičin rođendan. ”Predivni ste, neka vas Bog blagoslovi”, ”Kristina sve najbolje”, ”Blagoslovljen ročkas tvojoj ljubavi”, nizali su se komentari.

Međutim, ono što je mnogima je upalo u oko jest i da je na rođendan Miletićeve djevojke ujedno i godišnjica smrti njegove pokojne supruge Danijele. I njoj je Miletić posvetio objavu na društvenim mrežama.

”Vjerujem da ćemo u onoj dimenziji postojanja, okupljeni oko Krista, gledati oči u oči sve svoje mile koji su se preselili iz ovoga ovdje u ono – ondje. Vjerujem da sve oni koji nas okružuju, roditelje, suprugu, djecu, prijatelje – treba volojeti i njegovati za života”, napisao je u duljoj objavi posvećenoj svojoj pokojnoj supruzi Danijeli.

Marin Miletić posvetio objavu pokojnoj supruzi (Foto: Instagram)

Danijela je preminule prije dvije godine nakon duge borbe s teškom bolesti, a mnogi su nakon njezine smrti prozivali Miletića jer je, prema njihovom mišljenju, relativno ubrzo uplovio u vezu s Kristinom Krepelom.

Ljubavni par u javnosti se počeo pojavljivati zajedno sredinom prošle godine, a ubrzo su svoju vezu potvrdili u javnosti. Ne skrivaju koliko su zaljubljeni, a Miletić je jednom prilikom otkrio i da se Krepela odlično slaže s njegovim kćerima.

Domaća javnost pamti Krepelu iz serija ‘Ne daj se Nina’ i ‘Ljubav u zaleđu’, a imala je i međunarodne uspjehe s filmovima ‘Žena mušketir’ i ‘Lov u Bosni’.


Komentari