Maju Šuput svladale emocije, začuo se komentar: ‘Plače jer zna da je njezinoj karijeri došao kraj’

Maju Šuput (Foto: Nova TV)

Ena Nižić iz Metkovića ima samo devet godina i velike snove – Maja Šuput joj je najdraža pjevačica, ima i njezin Majushka mikrofon te raskošnu ružičastu haljinu, a osim toga, trenira karate te uči svirati violinu.

Korejac iz Zagreba rasturio u Supertalentu: Izveo impresivnu točku s nekoć popularnom igračkom

‘Ja kad sam bila mala, rekla sam mami da se hoću prijaviti na Supertalent. I onda je ona rekla – dobro, idemo vježbati pjesmu. Ja sam to kao navježbala, jednom sam sve to otpjevala kako treba, ona je rekla, sad znaš pjevati, sad ćemo te voditi na natjecanja’, rekla je Ena u predstavljanju.

‘Sebe bih opisala kao zvrckastu i ljubaznu djevojčicu, suosjećajnu, sretnu, ja sam baš borbena djevojčica, zato mi se i svidio karate, osvajam medalje i jako sam dobra u tome. Sviram violinu, to mi je jedan od najljepših instrumenata, graciozna je nekako, ima prelijep zvuk’, rekla je talentirana djevojčica.

‘Nitko se nikad nije ovako obukao’

Objasnila je i zbog čega joj je Maja Šuput najdraža pjevačica: ‘Zato što je baš zvrckasta i ima prekrasne haljine!’. Upravo je Maja po Eninu izlasku na pozornicu pohvalila njezinu haljinu. ‘Ti si najljepše obučeni kandidat i kandidatkinja ikada. Nitko se nikad nije ovako obukao’, rekla joj je.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Ipak, pravo oduševljenje uslijedilo je nakon što je devetogodišnjakinja otpjevala ‘Fight Song’ koju u originalu izvodi Rachel Platten. ‘Ne mogu ti uopće opisat koliko si me taknula’, rekla je Maja kroz suze.

‘Mene si jako taknula, ali još uvijek mogu pričati’, dodala je Martina. ‘Toliko si savršena i toliko si preslatka, i toliko si cijeli paket, evo možda Maja Šuput plače jer zna da je njezinoj karijeri došao kraj zbog tebe’, našalila se.

‘Svaki dio si naglasila i tvoj engleski je prekrasan, imaš sve karakteristike za mjuzikl”, komentirao je Fabijan. Žiri se tada počeo došaptavati te je pozvao Enu da se vrati na pozornicu.

Dobila zlatni gumb

‘Situacija je sljedeća. Nije baš da ovo smijem, ali i produkcija nekad radi neke stvari koje ne smije pa smo se mi sad dogovorili da ćemo zeznuti i produkciju i pravila i po prvi put u životu, svi skupa dati da’, rekla je djevojčici Maja, a zatim su svi članovi žirija pritisnuli zlatni gumb i Enu plasirali izravno u finale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

‘Ovo smo se svi zajedno dogovorili, a sad ćemo dobiti po guzici vjerojatno’, komentirala je Maja. Na pozornicu je došla čitava Enina obitelj, a Maja je njezinoj mlađoj sestrici rekla: ‘Ideš sa mnom, idemo te Bloomiju odvest?’.

‘Sad će imati problema s produkcijom, imat će problema sa središnjicom u Londonu’, komentirao je voditelj Igor Mešin. ‘Bez riječi sam’, rekla je vidno dirnuta Maja.

Ponosni otac pustio suzu gledajući sina genijalca: Mali Karlo prozvan ‘najbržim prstom’


Komentari