Maja Šuput zatekla sina u nezgodnoj situaciji: ‘Nenade, dođi vidjeti gdje ti je dijete’

Maju Šuput (Foto: Nova TV)

Pjevačica Maja Šuput jedno je od imena koje svakom pojavom izaziva pozornost. Na društvenim mrežama redovno dijeli trenutke iz poslovnog i privatnog života, a fanove je sada iznenadila novom objavom.

Putem svoje priče na Instagramu podijelila je snimku u kojoj je u fokusu njen sin Bloom. Obitelj se nedavno uputila u Dubai, a Maja je pokazala kako se Bloom odlučio sakriti ispod umivaonika u hotelskoj sobi.

“Molim te objasni mi zašto si ti na podu. Ti si to uzeo čokoladu i skrivaš se? Bloomi, a ne moraš se skrivati. Zašto si maznuo čokoladu? Daš meni griz?” pitala je Maja sina, na što je Bloom kratko odgovorio sa ‘ne’.

Maja Šuput zatekla sina u nezgodnoj situaciji (Foto: Screenshot)

Pozvala supruga na red

“Divno. Odi vidi gdje ti je dijete”, pozvala je zatim Maja supruga, Nenada Tatarinova. S obzirom da njen sin redovito topi srca njenim fanovima, za pretpostaviti je kako je i ova snimka nasmijala i raznježila gledatelje.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno otkrila nekoliko nepoznatih detalja iz privatnog života. Osim što je priznala da je od Savudrije do Slavonije putovala privatnim avionom, rekla je i kako je sin trenutno ne zove ‘mama’.

“Sad je u fazi kad me ne zove mama nego Maja, što je svima jako simpatično. Meni je, doduše, malo čudno, ali je iznimno slatko. Pogotovo kad uzbuđeno viče: ‘Maja, Maja!’ “, komentirala je za domaće medije.


Maja Šuput se javila iz ultra luksuza na godišnjem odmoru: ‘Tak se da prezimit’


Komentari